OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

Vreća za boks 65x35 cm

Vreća za boks 65x35 cm

cena: 2.640,00 din
Vreća za boks 1005/100 30x100cm Sporter

Vreća za boks 1005/100 30x100cm Sporter

cena: 7.296,00 din
  • Vreća za boks 1005/120 30x120cm Sporter 7.150,00 din detaljnije Detaljnije
prodato
Dečiji boks set

Dečiji boks set

cena: 3.799,00 din
spacer

Vreće za vežbanje

Ukoliko se bavite bilo kojom borilačkom veštinom, bez obzira da li ona spada u neke samurajske poput karatea ili je to džudo, tekvondo ili nindžicu, potrebno je da uvek budete u formi i stalno trenirate. Ako se profesionalno bavite boksom, kik-boksom ili ultimatfajtom, imate višak kilograma ili masnoća vreće za vežbanje su pravi rekvizit za vas. 

Vreće za vežbanje omogućavaju da kompletnim radom rukama i nogama oslobodite iz sebe pozitivnu energiju i budete uvežbani. Lišite se negativne energije tako što ćete vežbati na vrećama različitih veličina i namena.

Vreće za vežbanje preporučuje se svima od profesionalnih boksera koji imaju bogate karijere do najmlađih amatera. 

Vreće za vežbanje mogu biti u visini čoveka što će posebno dočarati zamenu sparing partnera ili motivisati vežbača na rad. One nešto manje, vreće sa osloncem često liče na vreće iz zabavnih parkova. Na njima možete vežbati eksplozivnost udaraca i brzinu ručne tehnike. Ovakve vreće često su manje i koriste ih karatisti a slične su takozvanim makivarama. Te vreće nazivaju se "kruške" jer su oblika nalik kruški. 

Može se napraviti i vreća koja je prilagođena početnicima odnosno deci i takvi boks setovi su dosta manji od originalnih ali se često koriste u početnim fazama razvijanja telesne muskulature.

Kod vreća za vežbanje bitno je i to da budu napravljene od dobrog materijala kako se rukavice ne bi klizale ali i kako gola ruka ne bi mogla brzo da se povredi. Često se prave od eko ili obične kože i punjene su različitim sadržajima. što u mnogome zavisi od stepena uvežbanosti i ambicija samog vežbača.

Iskoristite svoj talenat tako što ćete energiju koju usmeravate na neke pogrešne stvari usmeriti na trening čak i onda kada nemate trening partnera. Ako vežbate svakog dana i uz sve to imate posebno prilagođenu opremu, vaše telo će se razvijati mnogo brže i dobijaćete želju za daljivm vežbanjem

Vreće za vežbanje predstavljaju najefikasniji način za "zatezanje" tela jer prilikom vežbanja krošea, direkta ili aperkata celo telo aktivno učestvuje.

spacer