OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

Pin nasadni 6x65 mm Womax

Pin nasadni 6x65 mm Womax

cena: 145,00 din
Adapter za gedore sa 10 mm (3/8") prihvatom WOLFCRAFT

Adapter za gedore sa 10 mm (3/8") prihvatom WOLFCRAFT

cena: 710,00 din
  • Adapter za gedore sa 13 mm (1/2") prihvatom WOLFCRAFT 810,00 din detaljnije Detaljnije
spacer
Adapteri i dodaci

Adapteri i dodaci za šrafilice predstavljaju veoma bitne predmete koji se mogu uvrstiti u nastavke za šrafilice a koji donekle imaju malo različitu funkciju u odnosnu na one nastavke o kojima smo govorili ili o kojima ćemo tek govoriti. Specijalni adapteri i dodaci za šrafilice služe za posebne namene i posebna ušrafljivanja ili određene procese a prave se na isti način i na isti način koriste kao i do sada pominjani nastavci HEX, PZ ili PH tipa. 

Naravno da se i adapteri i dodaci za šrafilice mogu koristiti i na električnim i na manuelnim napravama premda su oni više namenjeni električnim i modernizovanijim napravama. Mnogi dodaci imaju raznovrsne funkcije o kojima ovde svakako nećemo diskutovati, jer ko god se njih lati već zna zbog čega je to učinio. Mnogi od adaptera su zapravo dizajnirani tako da je njihova uska specijalnost na prvom mestu. Ipak, ono što sve adaptere i dodatke dovodi na istu ravan i čini ih veoma pouzdanim jeste to da je njihov dizajn rađen baš tako da bi mogli izdržati više obrtne momente koji su veoma česti pogotovu kada se radi o pogonu na električnu struju. Električni alat i odvijač mogu imati distancu upravo uz pomoć nekih od ovih adaptera i dodataka o kojima je ovde reč. 

Adapteri i dodaci dizajnirani su tako da mogu lako prijanjati na maticu odnosno na osnovu bušilice te električne šrafilice. Imaju veoma brzo otpuštajuću mogućnost što dovodi do toga da se zamena adaptera vrši vrlo brzo. Kompaktan dizajn upućuje na to da njihova univerzalnost nije samo njihova osnovna osobina, već da se o kvalitetu i izdržljivosti takođe mnogo vodi računa. Mnogi od adaptera ili dodataka imaju držač bitova i to magnetski oblikovan. 

Adapteri i nastavci ovakvog tipa su često lako prijanjajuću uz sve matice odnosno mogu se spojiti sa većinom elektronskih bušilica. Jak magnet zadržava bit i vijak odnosno šraf, što adapterima i dodacima daje posebnu karakteristiku.
spacer