OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
akcija
Esperanza laminator za plastifikaciju A4 EFL001 - proizvod na akciji

Esperanza laminator za plastifikaciju A4 EFL001

cena: 4.161,00 din
3.490,00 din

Aparati za plastificiranje

Aparati za plastifikaciju

Za početak je vrlo važno znati šta zapravo postupak plastifikacije iliti laminacije papira predstavlja. To je proces nanošenja tanke acetatne folije debljine 12-15 μ  uz pomoć vodo-topivog lepka. Svrha plastifikacije je dobijanje kompozita koji je daleko otporniji od papira pa se vešto može izbeći  kidanje, cepanje i drugi spoljni uticaji. Zaštite svoja dokumenta i papire koji ne mogu da odole zubu vremena i to jednom za svagda.

Laminacija papira može se vršiti na nekoliko načina. Kada govorimo o procesu laminacije najučestaliji su hladni i vrući postupak. Sa druge tačke gledišta, one estetske i funkcionalne razlikuju se sjajna i mat laminacija.

Sjajna plastifikacija sprečava habanje i znatno produžava trajnost proizvoda. Upravo zbog toga plastificiranje u sjajnoj varijanti podiže estetski nivo i kvalitet otpora na sve spoljašne draži.

Mat folija je posebnim postupkom izrade obradjena tako da ima zatvoren satenasti sjaj (ne presijava se tako mnogo kao sjajna plastifikacija). Pogodnija je za svetlije podloge pošto je vrlo delikatna i osetljiva, a odlikuje je naročito prijatan taktilni “baršunasto  svilenkasti” osećaj pod rukom.

Raznovrsna ponuda aparata za kućnu i profesionalnu upotrebu čeka vas na jednom mestu. Sprečite habanje starih fotografija, pisama, dokumenata. Svakodnevni uticaj vlage, Sunčevog zračenja možete sprečiti korišćenjem postupka  mat ili sjajne plastifikacije. Učinite ga dostupnim i kod svoje kuće.

Omogućite da svoju istoriju na papiru, odugovečite. Spremite papir za bezbedno dalje grafičko obrađivanje tako što ćete ga zaštiti plastifiakcijom. Veliki izbor aparata za plastifikaciju različitih namena i veličina. Kod nas možete naći aparate za plastificiranje svih formata koji su najčešće u upotrebi. Plastificiranje A5 ,A4 i A3 formata jednostavnije je sa nama.

Plastificirajte brzo, efikasno i dugotrajno. Ne dozvolite da zbog nemarnosti ostanete bez važnih dokumenata. Plastificirajte jeftino uz proizvode koje mi nudimo. Sačuvajte vrednost originala i omogućite sebi nezavisnost od štamparskih radnji. Sa aparatima za plastifikaciju sve je prostije i trajnije.