OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0

Poluga L535 KS TOOLS

cena: 3.240,00 din

Nasadni ključ 1/2" Torx T20 KS TOOLS

cena: 768,00 din
 • Nasadni ključ 1/2" Torx T50 KS TOOLS rasprodat detaljnije Detaljnije
 • Nasadni ključ 1/2" Torx T40 KS TOOLS rasprodat detaljnije Detaljnije
 • Nasadni ključ 1/2" Torx T45 KS TOOLS rasprodat detaljnije Detaljnije
 • Nasadni ključ 1/2" Torx T60 KS TOOLS rasprodat detaljnije Detaljnije
 • Nasadni ključ 1/2" Torx T70 KS TOOLS rasprodat detaljnije Detaljnije
 • KS Tools

  Robna marka: KS Tools

  KS Tools ručni i pneumatski alati

  KS tools je jedna od kompanija koja je nastala pre nekih dvadesetak godina a svoj rad je kontinuirano unapređivala u pozitivnom smeru. Osnovana 1992. godine ova kompanija kreće na decenijski put ka osvajanju tržišta i doživljava izuzetno veliki pomak na planu proizvodnje ali i prodaje. Kompaniju je osnovao gospodin Peter Kuhne zajedno sa Stefanom Skotom u Ofenbahu. Kompanija je komercijalnu proizvodnju započela u godinama kada je tehnologija izlazila iz sveta tradicionalnog i upolovila u svet modernog. 

  Kompanija je već dve godine kasnije uspela da se proširi  i  unapredi kako proizvodnju tako i sam sektor zapošljavanja. Do 1998. je kompanija već imala oko pedesetak stalno zaposlenih što je dosta doprinelo u fiksiranju KS tools kompanije na tržištu. Nove kancelarije su takođe doprinele proizvodnji pa se već deset godina nakon osnivanja kompanija širi i na druga područja što u mnogome pospešuje proizvodnju. Prateći biznis plan KS tools je uznapredovao i polovinom prve dekade 21. veka imao je oko stotinak zaposlenih. 

  Osim toga i sama proizvodnja se proširila na nekih 5000 metara kvadratnih poseda dok su godine koje su usledile dovele do toga da se posed kompanije uveća na oko 9000 metara kvadratnih. Broj zaposlenih je u 2012. godini bio čak 200 a proizvodnja ove kompanije se proširila na više od 90 svetskih zemalja.Kompanija je već na samom početku krenula sa osvajanjem tržišta i sigurno je najveći pomak imala u prvih pet godina rada već u  inertnom početku. Kompanija KS Tools se danas smatra izuzetno popularnom u Nemačkoj i jednom od vodećih kompanija za proizvodnju auto alata ali i brojnih drugih alata. 

  Standardi koje danas KS ispunjava su važeći na svim kontinentima i sigurno ne postoji bolji način za reklamu nego satisfakcija kupaca širom sveta. Kompanija KS Tools ima i perspektivne planove za budućnost i svakako je jedna od onih kompanija za koju se može reći da je na pragu vrhunskog progresa.