OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

akcija
Vibraciona brusilica 180W OS180 ISKRA - proizvod na akciji

Vibraciona brusilica 180W OS180 ISKRA

cena: 4.207,00 din
3.900,00 din
akcija
Vibraciona šlajferica VLN 320 Villager - proizvod na akciji

Vibraciona šlajferica VLN 320 Villager

cena: 6.000,00 din
5.220,00 din
akcija
Vibraciona brusilica VLP 324 Villager - proizvod na akciji

Vibraciona brusilica VLP 324 Villager

cena: 6.300,00 din
5.399,00 din
akcija
Vibraciona brusilica 300W ISKRA ERO - proizvod na akciji

Vibraciona brusilica 300W ISKRA ERO

cena: 5.906,00 din
5.490,00 din
akcija
Vibraciona brusilica 125mm VLP 345 Villager - proizvod na akciji

Vibraciona brusilica 125mm VLP 345 Villager

cena: 7.302,00 din
6.300,00 din
spacer
Vibracione brusilice

Pa o procesima vibracije ne vredi puno govoriti. Svi znamo da vibriranje u stvari znači podrhtavanje ili tresenje određene površine. Verovatno se više pitate kako je moguće da brusilice imaju svojstva vibracionih elemenata. Stvar je vrlo prosta. Usled električne energije i napona uz pomoć koga vibracione brusilice rade veoma je prosto shvatiti da brusilice mogu imati i posebna vibro svojstva. Podrhtavanjem ovih uređaja vrši se veoma lako i precizno brušenje površina raznih karakteristika. 

Vibracione brusilice mogu biti proizvodi raznih proizvođača. Sigurno je da je jedan od proizvođača vrlo kvalitetan. Reč je o firmi Black& Decker. U pogledu pravljenja vibro brusilica ova firma može se istaći kao najkvalitetnija. Naravno, postoji još dosta proizvođača  vibro brusilica. Kombinovani sistem koji se koristi za zamenu abrazivnih papira kod brusilica je veoma usklađen i unapređen. Prilikom rada sa vibracionim brusilicama stvara se velika količina prašine. Možda se pitate zašto?  

Ono što je osnovna i primarna uloga vibro brusilica jeste  brzo efikasno i glatko brušenje i skidanje nepravilnih površina. Vibracione brusilice se koriste za čišćenje reklamnih panoa ili mesta gde su nagomilani suvišni papiri već dobrano očvrsli. Naravno, brusilice se mogu koristiti i mnogim drugim poduhvatima. 

Bilo kako bilo prašina koja se tom prilikom stvara je velika pa je potrebno imati kesu za skupljanje odnosno akumulaciju otpada. Vibracione brusilice se po tome i isitiču. Kesa za prašinu omogućuje čisto radno okruiženje i može se smatrati izuzetnim napretkom i dodatnom opcijom. Snaga bušilice nije velika ali je sasvim dovoljna da proizvede brzinu vibriranja i do 11000 otkucaja u minuti. 

Brusne površine se kod mnogih brusilica razlikuju i po kvalitetu i po veličini ali je bitno napomenuti da se ulošci za brušenje mogu menjati. težina ovih brusilica često ne prelazi ni 2 kg. Odnos cene i kvaliteta kod ovog uređaja možda nigde nije usklađeniji. Jefitnoća i kvalitet koju pruža ovaj uređaj dovoljan su razlog da već danas posegnete za kupovinom ovog alata.
spacer