OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
akcija
Šablon za bušenje sa upuštačem Wolfcraft - proizvod na akciji

Šablon za bušenje sa upuštačem Wolfcraft

cena: 3.383,00 din
2.989,00 din
akcija
Kombi-držać za bušilicu WOLFCRAFT - proizvod na akciji

Kombi-držać za bušilicu WOLFCRAFT

cena: 3.699,00 din
3.190,00 din
akcija
Univerzalni-Box Set za bušenje drveta WOLFCRAFT - proizvod na akciji

Univerzalni-Box Set za bušenje drveta WOLFCRAFT

cena: 4.261,00 din
4.098,00 din
akcija
Set za bušenje WOLFCRAFT - proizvod na akciji

Set za bušenje WOLFCRAFT

cena: 7.446,00 din
5.790,00 din
prodato
Bušač za stiropor za utapanje tiplova 68mm LEVIOR

Bušač za stiropor za utapanje tiplova 68mm LEVIOR

cena: 516,00 din
 • Bušač za stiropor za utapanje tiplova 70mm LEVIOR rasprodat detaljnije Detaljnije
 • Bušač za stiropor za utapanje tiplova 65mm LEVIOR rasprodat detaljnije Detaljnije
 • prodato
  Bušač za stiropor i kamenu vunu za utapanje tiplova ALU 65mm FESTA

  Bušač za stiropor i kamenu vunu za utapanje tiplova ALU 65mm FESTA

  cena: 2.820,00 din
 • Bušač za stiropor i kamenu vunu za utapanje tiplova ALU 70mm FESTA rasprodat detaljnije Detaljnije
 • Bušenje-dodatna oprema

  Bušenje dodatna oprema

  Bušenje je često veoma bitan proces koliko god izgledalo da se bez ovog procesa može živeti. Ako samo malo pogledamo oko sebe videćemo da se upravo bušenjem ostvaruju mnoga spajanja površina ili ukrašavanja enterijera. 

  Bušenje ima svoju namenu svuda i u svim područjiima života. Može se reći da je bušenje veoma bitan proces i u auto industriji ali i u mnogim drugim industrijama.Vrlo je bitno napomenuti da se bušenje nekada ne može ostvarivati nepromišljeno već da je priprema veoma bitan segment bušenja. 

  Da bi se bušenje ostvarivalo na pravi način potrebno je ponekad osim dobrog i kvalitetnog alata imati i određenu propratnu opremu koja će pomoći ili olakšati u poslovima koji se tiču bušenja. Tako se u industriji koja proizvodi bušilice i burgije veoma često prave i mnoga pomagala bez kojih se svakako može ali uz čiju se pomoć bušenje realizuje veoma lako i bez muke. 

  Takav jedan alat na primer jeste šablon za bušenje rupa za utičnice koji ima za funkciju da izbuši tačno standardizovane razmake što dovodi do olakšavanja posla pri montiranju elektro instalacija. Ovakvi šabloni se koriste za instalaciju sličnih kombinacija utičnica pa se posao električara svodi na vrlo lak i prost montažni deo. Kod ovih šablona je takođe bitno i da održavaju paralelne odnose sa zemljom pa se koriste takozvane libele koje su u njih ugrašene.  Stakla za merenje rastojanja su veoma pogodna za postavljanje prekidače na mestima koja su dovoljno udaljena od vrata i rubova zida. Osim toga postoje i pomoćni alati kao što su vođice za bušenje. Ovakve vođice su idealne za odvrtače i električne bušilice bez okovratnika. 

  Pravougaono bušenje se takođe odvija na precizan način kada se korsite ovi kalupi odnosno šabloni. Držači za vođice su takođe jedan od propratnih alata a oni se koristepri bušenjima u bilo kom položaju.

  Bušilice i dodatna oprema su veoma bitni alati u svim segmentima bušenjima kako onim profesionalnim tako i onim koji se odvijaju u kućnim uslovima.