OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
novo
Wolfcraft 2911000 obeleživači rupa za tiplove 6 mm, 4 kom

Wolfcraft 2911000 obeleživači rupa za tiplove 6 mm, 4 kom

cena: 398,00 din
 • Wolfcraft 2912000 Obeleživači za tiplove 8 mm 4 kom 428,00 din detaljnije Detaljnije
 • Wolfcraft 2913000 Obeleživači za tiplove, 10 mm 4 kom 448,00 din detaljnije Detaljnije
 • novo
  Bušač za stiropor za utapanje tiplova 68mm LEVIOR

  Bušač za stiropor za utapanje tiplova 68mm LEVIOR

  cena: 532,00 din
 • Bušač za stiropor za utapanje tiplova 70mm LEVIOR 490,00 din detaljnije Detaljnije
 • Bušač za stiropor za utapanje tiplova 65mm LEVIOR 498,00 din detaljnije Detaljnije
 • novo
  Ručni upuštač Levior

  Ručni upuštač Levior

  cena: 1.104,00 din

  Bušenje-dodatna oprema

  Bušenje dodatna oprema

  Bušenje je često veoma bitan proces koliko god izgledalo da se bez ovog procesa može živeti. Ako samo malo pogledamo oko sebe videćemo da se upravo bušenjem ostvaruju mnoga spajanja površina ili ukrašavanja enterijera. 

  Bušenje ima svoju namenu svuda i u svim područjiima života. Može se reći da je bušenje veoma bitan proces i u auto industriji ali i u mnogim drugim industrijama.Vrlo je bitno napomenuti da se bušenje nekada ne može ostvarivati nepromišljeno već da je priprema veoma bitan segment bušenja. 

  Da bi se bušenje ostvarivalo na pravi način potrebno je ponekad osim dobrog i kvalitetnog alata imati i određenu propratnu opremu koja će pomoći ili olakšati u poslovima koji se tiču bušenja. Tako se u industriji koja proizvodi bušilice i burgije veoma često prave i mnoga pomagala bez kojih se svakako može ali uz čiju se pomoć bušenje realizuje veoma lako i bez muke. 

  Takav jedan alat na primer jeste šablon za bušenje rupa za utičnice koji ima za funkciju da izbuši tačno standardizovane razmake što dovodi do olakšavanja posla pri montiranju elektro instalacija. Ovakvi šabloni se koriste za instalaciju sličnih kombinacija utičnica pa se posao električara svodi na vrlo lak i prost montažni deo. Kod ovih šablona je takođe bitno i da održavaju paralelne odnose sa zemljom pa se koriste takozvane libele koje su u njih ugrašene.  Stakla za merenje rastojanja su veoma pogodna za postavljanje prekidače na mestima koja su dovoljno udaljena od vrata i rubova zida. Osim toga postoje i pomoćni alati kao što su vođice za bušenje. Ovakve vođice su idealne za odvrtače i električne bušilice bez okovratnika. 

  Pravougaono bušenje se takođe odvija na precizan način kada se korsite ovi kalupi odnosno šabloni. Držači za vođice su takođe jedan od propratnih alata a oni se koristepri bušenjima u bilo kom položaju.

  Bušilice i dodatna oprema su veoma bitni alati u svim segmentima bušenjima kako onim profesionalnim tako i onim koji se odvijaju u kućnim uslovima.