OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

Crevo za vodu visokog pritiska 20 bari 8x13 Refittex Fitt

Crevo za vodu visokog pritiska 20 bari 8x13 Refittex Fitt

cena: 9.769,00 din
  • Crevo za vodu visokog pritiska 10x15 100m Refittex Fitt 9.019,00 din detaljnije Detaljnije
  • Crevo za vodu visokog pritiska 40 bari 8x14 Refittex Fitt rasprodat detaljnije Detaljnije
  • Crevo za vodu visokog pritiska 40 bari 10x16 Refittex Fitt rasprodat detaljnije Detaljnije
Crevo za navodnjavanje visokog pritiska 8x14mm 100m Refittex Fitt

Crevo za navodnjavanje visokog pritiska 8x14mm 100m Refittex Fitt

cena: 9.799,00 din
  • Crevo za navodnjavanje visokog pritiska 8x14mm 50m Refittex Fitt 4.949,00 din detaljnije Detaljnije
  • Crevo za navodnjavanje visokog pritiska 10x16mm 100m Refittex Fitt 11.549,00 din detaljnije Detaljnije
spacer
Creva za baštu

Baštenska creva su fleksibilne cevi, koje se koriste za zalivanje bašte vodom. Postoji veliki broj dodataka koje se stavljaju na  kraj creva, kao što su prskalice ( koje se koriste da se koncentriše vodeni mlaz u jednom trenutku, ili da se šire preko velikih površina ). Creva su obično vezana za slavinu za koju se pričvršćuju šelnama. Baštenska creva su najčešće zelene i crne boje, ali se mogu naći u raznim drugim bojama. Baštenska creva su obično napravljena od sintetičke gume ili meke plastike, ojačane sa unutrašnjom mrežom vlakana. Kao rezultat ovih materijala, baštenska creva su fleksibilna i njihove glatke površine olakšavaju provlačenje pored drveća, žbunja i drugih prepreka. Baštenska creva su obično dovoljno jaka da izdrže struganja na kamenju, bez oštećenja ili curenja. Većina baštenskih creva se ne koriste za upotrebu sa toplom vodom.

Kante  za Vodu i crevaNe možete računati na kišu. Dobro zalivanje može biti od presudnog značaja za izgled Vaše bašte. Kod kantica i kanti je mnogo bitan deo ručka. Obratite pažnju da veza između kante i drške bude kvalitetno odrađena jer je obično to glavni problem. Naravno i sama ručka treba biti što kvalitetnija da ne bi sekla ruke i otežavala rad u slučajevima pune kante. Kada je u pitanju crevo cena je često pokazatelj kvaliteta. Kvalitet se sagledava u izdržljivosti da ne pukne pod jakim pritiskom. Šira creva se naravno koriste u slučaju za potrebe veće količine vode. Konačno, tu je materijal creva. 

Gumena creva će izdržati bolje vremenske uslove, ali najvažnije je da je ojačano unutrašnjim mrežastim slojem. Konačno, tražite ona za koja tvrde da su otporna na savijanje, da bi imale duži vek trajanja. Na našem sajtu možete pronaći veliki izbor creva i opreme za njih u rasponu od 1/2 do 3 cola. na Vama je samo da izaberete proizvod i mi ćemo Vam ga dostaviti na kućnu adresu.
spacer