OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

prodato
Drveni kutak ŠPORET VIGA

Drveni kutak ŠPORET VIGA

cena: 12.769,00 din
prodato
Kuhinja Karmen PERTINI

Kuhinja Karmen PERTINI

cena: 13.599,00 din
spacer
Igračke nameštaj

Koliko ste samo puta razmišljali o tome kako biste da kao deca nađete neki svoj kutak i u njemu provedete vreme, kada se vratite sa posla nervozni, besni od uobičajenosti poslovnog dana. Onda shvatite da ni sami ne radite nešto mnogo drugačije od najmlađih. Zapravo i vaš krevet, i vaša dnevna soba u kojoj ispijate kafe nije ništa drugo nego onaj sklad koji ste kao mali imali kada ste se sakrivali ispod jastuka. 

Svako je od vas, ako ne bio to, onda bar poznavao nekoga ko je vreme kao dete provodio ispod stola u svom imaginarnom svetu. Krili ste se ispod stolica pravili zamkove od jastuka i novina itd. Danas, postoji čitav niz raznih igračaka koji će detinjstvo vaše dece pretvoriti u pravi mali raj. Raznovrsni komadi igračaka omogući će deci da razvijaju maštu i pritom se sklone od briga koje čak i nesvesno kruže u svetu, sa televizora ili među ukućanima. Pa da ne bismo previše uopšteno govorili možda nije loše odmah pomenuti kakvi sve to mogu biti setovi igračaka ili igračke koje nose epitet nameštaja. 

Ove igračke naime su igračke koje predstavljaju replike i oponašaju nameštaj. Tako se po veoma pristupačnim cenama u vašem domu a u životima vaših najmlađih mogu naći improvizovane kuhinje, drveni šporeti ili veš mašine, foteljice, kauči, kreveti i još mnogo toga. Poneke od ovih igračaka imaju tu mogućnost da se u njih mogu sakriti  najmlađi ukućani te šporeti i veš mašine od drveta mogu biti i skrivalice za decu. Kad smo već kod skrivalica postoje i oni kutci koji su napravljeni baš sa namerom skrivanja. 

Takve igračke se zapravo i zovu skrivalicama. One mogu oponašati određene realne prostore kao što su  viteški zamkovi ili čak ambulantna kola. Sve u svemu, veliki je izbor raznih igračaka za decu. Ove igračke o kojima je reč mogu biti namenjene i onim nešto većim klincima ukoliko su dimenzije igračaka veće. Postoej naravno i najmanji kutci za decu do tri godine.
spacer