OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

spacer
Igračke setovi za dečake

Govorili smo o igračkama za devojčice i o setovima koji se za njih nude. Rekli smo naravno tada da se svi setovi zapravo prave po globalnim afinitetima dece i po njihovim simpatijama prema određenim superjunacima. Naravno, postoje i razni tematski setovi koji mogu biti namenjeni isključivo dečacima ili isključivo devojčicama, što dalje ne govori da ne postoje određene univerzalne igračke. No, vratimo se sada onim igračkama koje su predviđene dečacima. (To svakako ne isključuje mogućnost da se ovim igračkama igraju i ženska deca) Ovakve igračke namenjene su onima koji su nešto stariji od tri godine. Igračke mogu biti tematski raspoređene tako da predstavljaju određene replike zanatskih radionica ili nekih imaginarnih svetova. Što se realnih igračaka tiče to su igračke koje su replike automehaničarskih radionicama pa se u tim setovima mogu naći garaže sa pumpom i vozilima. 

Pumpa za točenje goriva ali i pumpe koje imaju auto šlep službu i radionice za popravku, mogu biti deci veoma interesantne. Preko četrdeset različitih detalja omogući će da se dečja mašta razvija u veoma kvalitetnom smeru. Osim ovakvih tipova igračaka mogu se naravno oponašati i izmišljeni svetovi. Na primer reč je o najnovijim proizvodima koji su na akciji. To su setovi predatora, paladina i drugih super junaka. 

Velika akcija i zvuk metala o metal kada se sukobljavaju super junaci doprineće realnosti i uverljivosti ovih igračaka. Predatori su čuvari kopna od mora, paladini rastu od prašine bitke, fantomi love iz mraka. Reč je naravno o betlstrajk setu za decu. Ukoliko i niste upućeni već posle jednog razgovora sa decom otvoriće vam se novi svetovi super junaka.Setovi za dečaka mogu biti kao što već rekosmo najraznovrsniji. 

Od toga kakvi su afiniteti dece i da li su skloni realnim ili nerealnim maštarijama zavisi i koji ćete mu komplet obezbediti. Valja imati na umu da dečju maštu treba pospešivati u onom pravcu u kome se i sama razvija.
spacer