OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
spacer
Masažer za celulit sa podesivim pojasom
MASAŽER SA POJASOM
Ovi hladni i zimski dani nikako da prođu.Dugi su to dani puni praznične trpeze i obilje hrane i pića, što nikako nije pohvalno za našu liniju. Hvata Vas panika od same pomisli da će uskoro leto! Taman kada ste planirali da sebi date oduška i pojedete još koje parče torte, shvatate da su Vam pantalone male i da Vam je stomak prevelik ,a povrh svega imate jake bolove u leđima!I nikako da se otarasite masnih naslaga oko butina, stomaka, zadnjice!Umorili ste se od raznih jojo dijeta, odlaska u teretanu, raznih krema koje su se pokazale kao potpuni promašaj!Na tržištu danas postoji velika ponuda raznih aparata i preparata za mršavljenje koji su preskupi i koji ne daju vidljive rezultate. Najteže je pronaći pravi aparat za sebe,  koji je ujedno praktičan i ne zauzima puno mesta u Vašem Domu, a nije skup.Da li vam se čini da Vaše telo nekako odudara od Vašeg mentalnog sklopa? Da ne izgledate onako kako to očekujete?Da ste sve više umorni, malaksali, da su Vam mišići atrofirali?Da li Vam je dosadilo da stalno isprobavate razne dijete koje su se uglavnom pokazale kao neuspešne? Ako ste osoba koja ne voli preterano da vežba , da se zamara ,onda je masažer sa pojasom za Vas!Statistika je pokazala da masažer sa pojasom na vrlo lagan, bezbedan način po Vaše zdravlje, daje neverovatne rezultate! Pored toga što preoblikuje Vaše telo, masažer sa pojasom Vam na vrlo zdrav način pomaže da se osećate bolje i zdravije i uliva Vam samopouzdanje! Na našem sajtu možete pronaci veliki izbor masažera sa pojasom po vrlo povoljnim cenama.
Kome je namenjen masažer sa pojasom?
Masažer sa pojasom je pre svega namenjen gojaznim osobama ali i svima onima kojima treba opuštanje nakon napornog posla, treninga neophodno. Za sve one koji vode računa o svom zdravlju i izgledu.Ako se osećate umorno, malaksalo, ako osećate bolove u mišićima, leđima, ako Vam je koža opuštena, ukoliko imate strija onda je revolucionarno rešenje poput masažera sa pojasom, idealno rešenje za Vas!Uz pomoć revolucionarnog dizajna i napredne tehnologije masažer sa pojasom dopire do najdubljih slojeva kože, pomažući Vam da skinete i eleminišete masne naslage sa nogu, butina, zadnjice, stomaka i smanjite obim bez imalo napora, brzo i efikasno.Masažer sa pojasom može da se koristi za opuštanje mišića, napetih delova tela.Snaga ovog aparata je u tome da dok Vi gledate omiljenu emisiju, seriju, film ili samo slušate muziku, masažer sa pojasom Vas opušta, zateže kožu, eliminiše strije i celulit, jer današnji ubrzan način života Vam ne omogućava da vodite preteranu brigu o svom zdravlju i izgledu. Za korišćenje masažera sa pojasom Vam nije potrebna skupa sportska oprema, odlazak i učlanjenje u obližnju teretanu.Dovoljno je da poručite kod nas masažer sa pojasom i u vrlo kratkom roku će te moći da osetite blagodeti masažera, koji Vas opušta i ujedno razgrađuje masti i celulit.
Karakteristike masažera sa pojasom?
  • Može da se koristi na svim delovima tela,
  • Izuzetno je praktičan,
  • Zateže i oblikuje mišiće nogu, stomaka, butina, zadnjice,
  • Relaksira Vas i vaše mišiće,
  • Zateže kožu,uklanja strije,
  • Poboljšava cirkulaciju i mikro cirkulaciju.
Kako koristiti masažer sa pojasom?
Mi Vam preporučujemo da primenjujete program od 30 minuta dnevno kako bi dobili najbolje rezultate.Ovakav program će dovesti do poboljšanja već u roku od 25 do 30 dana.Ako uz korišćenje masažera sa pojasom, vozite biciklu ili trčite rezultati će biti vidljiviji mnogo ranije.Imajte na umu da ponekad ne možemo brzo doći do željene figure ili ''figure iz snova'', jer sa godinama postajemo sporiji, naš metabolizam se usporava, kalorije usporeno sagorevaju.Pored toga mišići gube elastičnost i čvrstinu pa tako naše telo gubi oblik.mNikako ne zaboravite da uz ovakav način vezbanja korigujete ishranu, smanjite unos zasićenih masnih kiselina, veštačkog šećera, brze hrane i smanjite unos alkoholnih pića.Ako ste u mogućnosti bilo bi dobro da pored korišćenja masažera sa pojasom koristite i ergometar spravu.Takođe napominjemo da dok koristite masažer sa pojasom koristite i adekvatnu kremu protiv celulita i strija.Na ovaj način ćete postići mnogo bolje rezultate.Pre korišćenja masažera sa pojasom važno je izbalansirati obrok,ne jesti tešku i začinjenu hranu, piti gazirane sokove ili alkoholna pića.Koristiti masažer sa pojasom najmanje dva sata posle obroka ili sat vremena posle. Piti što više zelenog čaja, vode kako bi štetne materije mogle na što brži način da se razgrade. Pored toga što će Vam ovaj masažer doneti dobru figuru, preoblikovano telo, doneće Vam i bolje raspoloženje i pozitivnu energiju već samo posle prvog korišćenja.
Ne čekajte  da leto dođe, a da Vas uhvati nespremne! Kupite masažer sa pojasom i počnite sa vežbom odmah!!!
spacer