OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

Motor na akumulator sa 3 točka za decu 104 crveni

Motor na akumulator sa 3 točka za decu 104 crveni

cena: 6.190,00 din
  • Motor na akumulator sa 3 točka za decu 104 crni rasprodat detaljnije Detaljnije
Dečiji motor na akumulator 116 beli

Dečiji motor na akumulator 116 beli

cena: 7.590,00 din
  • Dečiji motor na akumulator 116 zeleni 7.590,00 din detaljnije Detaljnije
  • Dečiji motor na akumulator 116 crveni rasprodat detaljnije Detaljnije
Dečiji motor na akumulator Model 121 beli

Dečiji motor na akumulator Model 121 beli

cena: 21.990,00 din
  • Dečiji motor na akumulator Model 121 crveni 21.990,00 din detaljnije Detaljnije
  • Dečiji motor na akumulator Model 121 plavi 21.990,00 din detaljnije Detaljnije
  • Dečiji motor na akumulator Model 121 crni 21.990,00 din detaljnije Detaljnije
spacer
Motori na akumulator

Govorili smo o raznim igračkama na akumulator i pri tome se sećali svih onih poduhvata odvođenja dece u parkove gde će moći da izaberu automobili i provozaju se nekoliko minuta. Čak se poneki od vas sećaju i svog detinjstva i toga kako su sa roditeljima odlazili na ove mini improvizovane vožnje po gradskim parkovima. Sada, kada su cene prilično postale niske i kada se automobili mogu priuštiti najmlađima po veoma pristupačnim cenama, nema više razloga odlaziti stalno u park i plaćati automobile. 

Dovoljno je samo izneti sopstveni automobil u obližnji park i pustiti dete da uživa u čarima lepog dana. No, pomenusmo ove parkove pa se svi nekako sećamo situacija da smo najviše od svih vozila koja su nas tamo čekala nekako voleli motore. Zbog čega, vrag bi ga znao. Ipak, motori su nekako svima bili najveće iskušenje pa su i oni najmlađi posezali da zajašu dvotočkaše odnsono trotočkaše. U našoj ponudi postoji čitava kolekcija umanjenih modela motora koji će vašoj deci omogućiti da uživaju u igri ali i da se na određeni način pripremaju za život razvijajući motoriku i učeći osnovne pojmove saobraćaja. 

Modeli poput Ducatija ili Vespe te ostalih mnogobrojnih italijanskih ali idrugih motora vašoj deci će omogućiti da od najranijih dana uživaju u čarima motociklizama i u svemu što bajkerski život nosi sa sobom. Posebnu pažnju privlače replike motora koji je krajem četrdesetih godina iz sfere ratnog vozila prešao u civilno. Reč je svakako o motoru koji je obeležio generacije, učvrstio čitavu jednu subkulturu a to je Vespa. Kopije Pijađa na dva točka sa mogućnošću montiranja pomoćnih točkića napraviće da vaša deca osete prave čari urbanog života osamdesetih. Motori rade na pogon od oko 6V pa je punjivi akumulator veoma kvalitetan i izdržljiv. Preporučuje se da se motori voze po ravnim terenima kao što su asfalt i beton mada se naravno mogu voziti i po kamenim i travnatim površinama sa nagibom i do 5 posto.
spacer