OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
akcija
Ukrasno drvo sa LED diodama 38cm KAD18 - proizvod na akciji

Ukrasno drvo sa LED diodama 38cm KAD18

cena: 1.190,00 din
990,00 din
novo
Novogodišnje kugle 24 kom

Novogodišnje kugle 24 kom

cena: 1.439,00 din
novo
Novogodišnji venac 30cm

Novogodišnji venac 30cm

cena: 1.439,00 din
akcija
Venac sa šišarkama 40cm - proizvod na akciji

Venac sa šišarkama 40cm

cena: 2.400,00 din
1.890,00 din
 • Venac sa šišarkama 50cm 2.299,00 din detaljnije Detaljnije
 • Novogodišnji program

  Novogodišnji program

  Nova Godina je praznik koji je oduvek ljudima značio odlazak stare godine i svih problema i dolazak nove koja nosi sreću i veselje pa se s toga slavi na gotovo karnevalski način. Nova godina se slavi svuda po svetu a predstavlja dan kada se po solarnim ili bilo kojim sličnim kalendarim opraštamo od prethodne godine i dočekujemo novi ciklus odnosno prvi dan novog ciklusa računanja vremena. Nova godina se praznuje u gotovo svim kulturama koje koriste godišnje kalendare. Dolazak nove godine se praznuje po različitim kalendarim i na vrlo svečan način pa se tada i u mnogome ulaže u organizaciju slavlja, poklone i slično.

  Osnovne asocijacije na novu godinu jeste takozvani Deda Mraz koji predstavlja maskotu ali ima i gotovo religijsku funkciju. Maloj deci se tada često kupuju poklone a svi oni koji veruju u postojanje deda mraza očekuju poklone i od njega. Paketići za Novu godinu mogu se nabaviti i na našem portalu pa i mi dođemo kao neka vrsta Deda Mraza. Za one koji su bili dobri u toku čitave godine nudimo novogodišnje čarape koje se kače na prozore ili na neka druga pristupačna mesta gde bi Deda Mraz mogao doći da ostavi poklone. 

  Jedna od najvećih asocijacija na Novu godinu jeste i novogodišnja jelka. Jelka je drvo koje simboliše dolazak nove godine i pošto je zimzelena odnosno zelena tokom cele godine označava dugovečnost. Jelka se kiti ukrasima pa na našem sajtu možete naći i različite setove ukrasa za vašu novogodišnju jelku. Nudimo i veliki broj različitih igračaka i figura koje su pravljene u obliku losa, irvasa ili Deda Mraza. 

  Stoljnjaci za novogodišnje večere sa printovima zimskih pejzaža ili novogodišnjih motiva takođe se mogu naći na našem sajtu. Program koji se prodaje pred novogodišnju noć je širok i može se reći da za svakoga ima po nešto. Svetleće grančice su takođe dosta popularne kao ukras u poslednje vreme a mogu se nabaviti i razni svetleći predmeti kao i svećnjaci sa svećama ali i fenjeri koji daju rustičan izgled enterijeru koji želite da okitite.

  Naručite na vreme, telefonom ili putem registracije, i srećna Vam Nova Godina.