OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0

Odmarači za noge

Odmarači nogu

Sigurno ste se mnogo puta zapitali, kada kod prijatelja vidite da ispod kompjuterskog stola stoji mali drveni ili gumeni uređaj, za šta on služi. Koliko ste puta umornih nogu došetali do posla a onda poželeli masažu stopala u profesionalnom salonu? 

Imate slabu cirkulaciju i doktori vam preporučuju šetanje u posebnim ulošcima. Ipak, dešava se da dobar deo dana provedete u kancelariji ili radeći za svojkim kompjuterom kod kuće. Za vas je idealna sprava upravo odmarač nogu. Umor u nogama je glavni problem koji se javlja kod svih nezavisno od toga da li su mladi ili stari. Od umora u nogama mogu se stvoriti i ozbiljniji problemi kao što su bolovi u zglobovima, opsteoporoza ili proširene vene. Na vama je da li želite da dobijanje ovih oštećenja i bolesti sprečite na vreme. 

Odmarači nogu ili odmarači za noge su dizajnirani tako da mogu odgovarati svim veličinama stopala i pravljeni su od prijanjajućih materijala. Dok sedite za kompjuterom možete odmarati noge i poboljšavati svoju cirkulaciju, jer je cirkulacija u ekstremitetima jako bitna. Mnoge od ovih sprava dizajnirane su tako da ispune stroge uslove koje postavlja Evropska Unija. Rotiranjem kružića na odmaračima poboljšavaćete cirkulaciju nezavisno od drugih poslova kojim se bavite. Ovi rueđaji pravljeni su tako da u kancelariji ne zauzimaju mnogo prostora. 

Visoko kvalitetan materijal omogućuje  da stopala uvek budu u prijatnom položaju. Noge se pokreću napred nazad i u toj poziciji odmarači utiču na prokrvljenost krvnih sudova. Znamo da se ustopalima nalazi veliki broj nervnih završetaka pa akupresurne tačke utiču i na druge organe i na samo raspoloženje.

Svi ovi predmeti pravljeni su od posebnog materijala koji sprečava razvoj bakterija a takođe sprečava stvaranje neprijatnih mirisa. Podesiovi naslon za noge može se rotirati i do nekoliko desetina stepeni napred ili nazad što omogućava pomeranje zglobova na vrlo prijatan način. Ukoliko se naginje onda se cirkulacija pospešuje dok ako je statičan služi za obilno odmaranje nogu.