OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

spacer
Ostale dvorišne igračke

Koliko puta su vaša deca od najobičnije kutije pravila kuće ili od sunđera improvizovali automobile. Pa dečja mašta je zaista genijalna i ne treba dovoditi u pitanje šta sve taj mali mozak može da smisli. A zamislite kako bi svet izgledao kada bi deca podsticala maštu na igračkama koje su im jedine bitne. I kakav bi svet bio kada bi tu maštu zauvek pohranili u sebi i ne dozvolili da ikada odrastu sa idejama. Zato, roditelji, ne štedite na igračkama jer su upravo one te koje formiraju vašu decu za život koji treba kvalitetno proživeti.

Priuštiti deci komplet saobraćajnih znakova sa postoljima za formiranje poligona nije veliki izdatak. Možete misliti koliko ćete ponosni biti na svoju decu onda kada dožive da sednu u pravi automobil. A za to vreme, zašto ne bi i učili kroz igru. Znaci koji imaju relativno uverljivu visinu u odnosu na dečju pomoći će deci da uče kroz zabavu i steknu zauvek određena znanja i veštine.A za to vreme  i vi možete učestvovati u obrazovanju svog deteta nudeći mu razne sadržaje i usmeravajući ga na pravi put.

Opcije su razne pa deca mogu već sa malo godina praviti razliku između gradske vožnje i vožnje po otvorenom putu a samim tim i učiti propise i jedne i druge vožnje.

Saobraćajne rampe i znaci su idealni za kombinaciju sa automobilima na baterije ili akumulatore ali se mogu primenjivati čak i tokom učenja vožnje bicikle ili slično.

Upoznajte decu i sa semaforima i sa svim ostalim sredstvima koja služe za regulaciju saobraćaja. Za mališane nikada dosta igračaka. Tu su i mini tobogani koje možete lako postaviti u dvorištu. Klackalice s udeci omiljene oa kombinacijom svih ovih elemenata možete od svog dvorišta napraviti čitav parkić za decu koja će se igrati i bezbrižno rasti. 

Ukoliko imate kafić i želite da ga osavremenite tako što će vam klijentela postati mladi roditelji sa decom ovakve kombinacije igračaka mogu biti veoma idealno rešenje za vas.
spacer