OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

akcija
Baštenska tenda 2.7 x 2.7 m bez bočnih strana - proizvod na akciji

Baštenska tenda 2.7 x 2.7 m bez bočnih strana

cena: 4.272,00 din
3.990,00 din
Tenda zelena 295x200 cm

Tenda zelena 295x200 cm

cena: 19.800,00 din
novo
Metalna gazebo tenda Larisa 3x3m

Metalna gazebo tenda Larisa 3x3m

cena: 27.480,00 din
prodato
Stranica za paviljon ROMA poliester

Stranica za paviljon ROMA poliester

cena: 1.799,00 din
prodato
Tenda HOLD-AN 300x300x300 kajsija

Tenda HOLD-AN 300x300x300 kajsija

cena: 1.898,00 din
prodato
Tenda HOLD-AN 300x300x300 petrolej

Tenda HOLD-AN 300x300x300 petrolej

cena: 1.898,00 din
prodato
Tenda HOLD-AN 300x300x300 sv.zelena

Tenda HOLD-AN 300x300x300 sv.zelena

cena: 1.898,00 din
prodato
Tenda trouglasta 360x360x360cm

Tenda trouglasta 360x360x360cm

cena: 1.900,00 din
prodato
Stranica za paviljon JERUPP siva

Stranica za paviljon JERUPP siva

cena: 2.198,00 din
spacer
TENDE

Kako dolaze velike vrućine, samo razmišljamo kako da se rashladimo. Ipak je rashlađivanje doma ono što mnoge najviše muči. Osim klima uređaja, koji ubacuju hladan vazduh, postoje načini koji sprečavaju topao vazduh da uđe. Staklene površine su najslabija mesta i njima se treba posebno posvetiti. Sprečavanje ulaska toplote spolja je najefikasniji način odbrane od vrućine. Zbog toga su roletne šalukatre, žaluzine, tende, nadstrešnice i slični dodaci, izuzetna rešenja ovakvih problema. Oni mogu biti fiksni, montažni, pokretni, a svima je zajedničko to što hladovina koju prave sprečava zagrevanje stakla pa samim tim i zračenje toplote kroz njega. Tende su veoma popularne jer su pokretne i mogu se postaviti i pomerati po potrebi, a i vrlo su elegantne i estetski zanimljive. Ova rešenja mogu da stvore veoma prijatnu atmosferu, udoban ambijent u hladovini koji će, osim što sprečava ulazak toplote u enterijer, obezbediti i prijatan prostor za odmor i druženje na otvorenom. 

Tende su neizbežan element svakog doma u vrelim letnjim danima. Na našem sajtu možete pronaći širok asortiman kvalitetanih, moderno dizajniranih tendi, koje će pored izolacije od toplote i svetlosti, vaš dom učiniti neverovatno modernim i estetski originalnim i prijatnim za vas i vaše ukućane. 

Tende na najlakši a ujedno i najjednostavniji način pružaju efikasnu zaštitu od sunca i UV zračenja. Postoji veliki izbor tendi različitih po konstrukciji i nameni, materijalu, dizajnu, obliku, boji. U našu ponudu smo uvrstili i italijanske tende. Tende su jedinstvene na tržištu po kvalitetu svoje izrade i postojanosti. Od svih elemenata i sistema za zaštitu od sunca tende imaju najrašireniju primenu. Tendama na brz i savremen način možete zaštiti izlog Vaše prodavnice, cvećare, apoteke, kioska, knjižare. Tendama pružate komfor posetiocima Vaših restorana, hotela, kafea, poslastičara, pekara i lako stvarate idealno mesto za odmor u Vašim dvorištima, na krovnim terasama, pored Vaših bazena. Tende su idealno rešenje za zasenčenje terase, balkona, lođe, prozora. Ugradnjom i automatizacijom tendi smanjujete troškove klimatizacije u poslovnim i javnim objektima, tržnim i zabavnim centrima, obrazovnim i kulturnim ustanovama. 

Važno je znati da li je tenda samo za sunce, za kišu, za jači vetar ili za celu sezonu. Dolaskom toplih dana, balkoni i terase postaju sve važniji deo prostora, mesta druženja i opuštanja koja bi, uz estetsku komponentu, morala biti i funkcionalno namještena. Pri tome treba pratiti osnovni stil uređenja interijera, odnosno, da se balkon ili terasa tretiraju kao prirodan i logičan " produžetak " enterijera na koji se "naslanjaju" ili su samostalni. Materijali za tende, u koje spadaju akrilna i PVC platna imaju garanciju proizvođača, tako da kupci dobijaju garanciju na krajnji proizvod. 

Tenda se izrađuje od platna koje je uglavnom akrilno, sa UV zaštitom. Tende karakteriše visok kvalitet komponenti od kojih su izrađene, što klijentu pruža dodatnu sigurnost ukoliko se javi potreba za servisiranjem. Osim toga, neki od ovih sistema su usmereni i ka očuvanju Vaše privatnosti, tako da se možete prepustite kompletnom porodičnom uživanju.
spacer