OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
novo
Intex vazdušni krevet King 203x183x25cm 64755 - proizvod na akciji

Intex vazdušni krevet King 203x183x25cm 64755

cena: 2.922,00 din
2.690,00 din
akcija
Fotelja na naduvavanje 117x224x66 cm INTEX 66551 - proizvod na akciji

Fotelja na naduvavanje 117x224x66 cm INTEX 66551

cena: 6.607,00 din
5.990,00 din

Vazdušni kreveti

Vazdušni krevet

Svi tragamo za udobnošću. To je jedna od bitnih stavki kvalitetnog zivota. Miran i dobar san je veoma bitan po naše zdravlje. Loš i nemiran san može dovesti do raznih bolesti, od kojih su najčešći oni u predelu kičme, takodje predela vratnog regiona i glave. Stoga se traži Vazdušni krevet koji do toga nece dovesti, krevet kvalitetnog materijala, odgovarajuće veličine, koji će Vama i Vašoj porodici doneti najpre udobnost i zdrav san. Na to se mora obratiti pažnja, jer spavanje nije gubljenje vremena niti stanje bez svesti već nužan process za regeneraciju tela i duha. Udoban, kvalitetan i zdrav san moze preporoditi osobu. Spasiti od loseg, nekvalitetnog i nemirnog sna. Samim tim što u krevetu, odnosno spavajući provodimo jednu trećinu života, krevet u kome spavamo mora biti odgovarajuci našem telu. Krevet na naduvavanje je davno proizveden, ali se njegov kvalitet vremenom usavršavao. 

Ako se vratimo u prošlost, uočićemo da su stare, drevne kulture cenile krevet kao izuzetni komad nameštaje. U ranom srednjem veku krevet dobija naslon, visoko uzglavlje i baldahin. Sastavni je deo nameštaja i u tom području zauzima veoma važno mesto. Kvalitet i sam pomak u pogledu poboljšanja kreveta donose, većinom, modni konstruktori i dizajneri. Dobar krevet treba imati odgovarajuću veličinu i biti dovoljno, kako vizuelno tako i estecki prostran. Dobar krevet mora držati telo u prirodnom položaju, i davati osećaj zadovoljstva, udobnosti i relaksacije. Što se tiče zdravstvenih, antropometrijskih i upotrebnih zahteva, odgovornost snose proizvođači istih kreveta i moraju pretočiti u rečnik – tehnički, brojki i mera. Krevet sa dobrim ležajem pruža potpunu relaksaciju tela I mišića ponaosob, kao I prirodan položaj tela koje kroz san treba regenerisati telesnu snagu, a uz to bi trošili minimlnu količinu energije.

Dušek je veoma bitan element kreveta na kome spavamo. Toliko bitan, jer smo u direktnom dodiru sa njim, stoga mora odgovarati našem telu, biti kvalitetnog materijala, svakako treba imati prilagodljivu površinu. Elastične opruge unose bitne promene, takoreći preokret u konstrukciji dušeka, koje omogućuju konstruisanje raznih kombinacija u ležajnom jezgru. Individualna je stvar debljine, odnosno, neki biraju meke, dok neki se odlučuju za tvrdu konstrukciju dušeka. Mada, odnos mekog i tvrdog je relativan. Ispravan krevet je preduslov za preventivu od oboljenja kostiju i kičme. 

Vazdušni krevet je, svakako, jedan od naših preporuka za udoban san. Veoma su pogodni za kičmu i uopšte oblik svakog tela, jer samvm tim što je ispunjen vazduhom, poseduje sposobnost prilagođavanja. Krevet na naduvavanje Veoma je pogodan jer je lako prenosiv, male težine, pogodan za sve prostorije, i spoljne namene. U našem širokom asortimanu, pronađite onaj idealan za Vas. Naravno vazdušni kreveti su pre svega namenjeni za iznenadne posete, kampovanje i spavanje u vikendicama ili rančevima. Zato obavezno naručite ovaj proizvod i platite pouzećem. Uvek Vam može zatrebati a praktičan je i nije skup, naravno kod nas. Veliki izbor vazdušnih kreveta različitih dimenzija, sa ili bez pumpe možete pronaći na našem sajtu