OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
spacer
spacer

Disney Interactive Studios

spacer
spacer
spacer
spacer spacer   spacer
spacer

Set Bella Casa Disney

Set Bella Casa Disney

cena: 1.939,00 din
Princeza Jasmina DISNEY

Princeza Jasmina DISNEY

cena: 2.899,00 din
Princeza Snežana DISNEY

Princeza Snežana DISNEY

cena: 3.999,00 din
Zamak za princeze Disney

Zamak za princeze Disney

cena: 6.599,00 din
prodato
Paja Patak plišana igračka

Paja Patak plišana igračka

cena: 2.699,00 din
prodato
Gitara za decu Minnie Disney

Gitara za decu Minnie Disney

cena: 2.799,00 din
prodato
Jahta set Minnie DISNEY

Jahta set Minnie DISNEY

cena: 4.999,00 din
 
spacer
Disney Interactive Studios

Robna marka: Disney Interactive Studios

Disney interactive studio

DIsney interactive studio koji ćemo u nastavku nazivati i samo Disney ili samo Interactive studio u zavisnosti od trenutka i situacije predstavlja svetu poznatu i vrlo poželjnu američku kompaniju koja se bavi proizvodnjom video igara. Ova kompanija bavi se proizvodnjom i distrubucijom raznih interaktivnih igara koje se distribuiraju širom sveta. Dizney je rasprostranjen već gotovo dvadeset i pet godina i veoma je popularan brend prvenstveno među mladima. Mnoge igre koje su pravljene u ovoj kompaniji prodate su u velikom, milionskom tiražu i vrlo su poželjne među najmlađim stanovnicima planete.

Priča počinje 1988. godine kada je Disney startovao sa proizvodnjm kompjuterskim softvera veoma jednostavnog sklopa, koji je ipak u to vreme  predstavljao veoma veliki pomak. Nekoliko igrica su već devedesetih godina, na samom početku devete dekate dvadesetog veka doživele toliku ekspanziju da je Disney proslavljen za manje od godinu dana. Reč je najpre o igricama Aladin i Lion King. U saradnji sa brojnim marketinškim kućama Disney je uspeo da svoj rad proširi svuda po svetu. Osim toga veliku zahvalnost ova kompanija duguje i dugogodišnjem renomeu koji je stican na drugim poljima proizvodnje. Disney igrice se danas među ljubiteljima video igara kotiraju veoma visoko. Buena Vista Games je od 2003 godine krenula da sarađuje sa ovom pomenutom kompanijom pa se period prve dekade dvadeset prvog veka uzima za godine procvata. Igre za decu koje BVG proizvodi samo su pokretačka snaga koja deci upotpunjava život i razvija im drugačije poglede na svet. Disney se osim računarskim igricama bavi i promocijom i proizvodnjom igrica koje su izuzetno cenjene među ljubiteljima konzola za igru. 

Brojne igrice koje danas nudi ova kompanija uključene su i u razvoj dece kako na planu motorike tako i na planu razvoja inteligencije i divergentnog mišljenja. Disnez interactive studio jedan je od onih prvih studija koji proizvodi igrice i veoma je visoko kotiran u svetu digitalnih tehnologija.
spacer
spacer
 
spacer