OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
akcija
Baštenska ljuljaška 170cm FDZN 5202 siva - proizvod na akciji

Baštenska ljuljaška 170cm FDZN 5202 siva

cena: 10.585,00 din
8.990,00 din
akcija
Ljuljaška baštenska trosed crvena - proizvod na akciji

Ljuljaška baštenska trosed crvena

cena: 12.840,00 din
11.490,00 din
akcija
Baštenska ljuljaška 170cm FDZN 5204 siva - proizvod na akciji

Baštenska ljuljaška 170cm FDZN 5204 siva

cena: 13.698,00 din
12.490,00 din
akcija
Baštenska ljuljaška 200cm FDZN 5207 - proizvod na akciji

Baštenska ljuljaška 200cm FDZN 5207

cena: 21.015,00 din
18.990,00 din
novo
Baštenska ljuljaška jaje 193cm - proizvod na akciji

Baštenska ljuljaška jaje 193cm

cena: 19.530,00 din
18.990,00 din
akcija
Baštenska ljuljaška trosed plavo-siva 230cm DELUXE - proizvod na akciji

Baštenska ljuljaška trosed plavo-siva 230cm DELUXE

cena: 35.280,00 din
31.990,00 din
akcija
Baštenska ljuljaška trosed bež bela DELUXE - proizvod na akciji

Baštenska ljuljaška trosed bež bela DELUXE

cena: 35.280,00 din
31.990,00 din

Baštenske ljuljaške

BAŠTENSKE LJULJAŠKE- LJULJAŠKE ZA DVORIŠTE

Čovek je oduvek želeo da uživa u dokolici i nađe najbolji način da to i ostvari. Nadao se da će pronaći najbolju ležaljku ili ljuljašku za svoj odmor u bašti u hladovini! Isprobavao je i tražio najbolje rešenje za popodnevni odmor i uspeo! Pronašao je ljuljašku za baštu! Ona je prvenstveno služila za odmor ribolovaca na velikim brodovima, ujedno kao i krevet, jer nikada nije bilo dovoljno mesta za spavanje, a kasnije je postala upotrebni predmet namenjen svima onima koji su želeli da se odmore ili odspavaju, i za sve one koji su hedonisti u duši. Danas je baštenska ljuljaška postala neizostavni element svakog odmora, bilo to na moru, na tremu ili u prirodi. Ranije je postojala ljuljaška koja je bila cela ispletena od jakog kanapa, koju možete i danas pronaći, koja se pokazala kao jako neudobna. 

Međutim, u današnje vreme je postala popularnija ljuljaška za baštu, izrađena od kombinacije dva materjala, pamučnog dela (koji omogućava veću udobnost ) i pletenog koji daje celoj ljuljašci čvrstinu i sigurnost. Baštenska ljuljaška je namenjena za jednu osobu. Kao što vidite na našem sajtu možete pronaći baštenske ljuljaške u raznim bojama i različitog dizajna koje će Vaš prostor učiniti još lepšim. Vrlo su jednostavne za korišćenje i Vi ih morate imati! Vi i vaši najmiliji ćete besprekorno uživati u vrućim letnjim danima uz baštenske ležaljke. Pored toga što ona služi za odmor na Vašem tremu, baštensku ležaljku možete preneti i postaviti bilo gde u prirodi, a mi preporučujemo da to bude između dva stabla, kako bi Vas krošnje zaštitile od jakog sunca i obezbedile vam siguran odmor. 

Pored toga što baštenske ležaljke su lake za nameštanje zbog čvorova na kojim se nalazi metalna alka, koja omogućava da ne dođe do kidanja kanapa. Pored toga one su i lako prenosive, pa ih možete nositi gde god da krenete. Baštenska ležaljka se sastoji od pamučnog, čvrstog dela za ležanje i pletenog dela koji je takođe sačinjen od jakog kanapa. Ova ležaljka je ujedno i krevet na kom je odmor nezaboravan. Baštenska ljuljaška je jednostavna za korišćenje i laka je za održavanje. 

Baštenske ljuljaške su živahne, jer im visi sedište i obično ih možete pronaći na igralištima za decu, u cirkusu za akrobatske tačke, ili na tremu za opuštanje. Kada je u pokretu ljuljaška osciluje kao klatno. Baštenskim ljuljaškama se najviše raduju deca. Na igralištima, možete uočiti nekoliko ljuljaški koje su često povezane sa istim metalom ili drvenim ramom, koja omogućava da više od jednog deteta se igra u istom trenutku. Takve ljuljaške dolaze u različitim veličinama i oblicima. Za bebe i decu, postoje ljuljaške sa rupom za noge, gde dete ostaje u uspravnom položaju dok ga Vi ljuljate. Ljuljaške za dvorište koje možete pronaći na našem sajtu su izuzetno kvalitetne i modernog dizajna. Izrađene od jakog materjala, omogućavaju Vam dok se odmarate na tremu, budete sigurni i bezbedni. Baštenske ljuljaške su neizbežan detalj ovog leta koji morate imati! 

Danas možete pronaći veliki izbor različitih baštenskih ljuljaški, pored lako prenosivih i one statične sa metalnom konstrukcijom i nadstrešnicom. Zato ne čekajte da leto dođe i uhvati Vas nespremne! Odaberite Vašu omiljenu baštensku ljuljašku i načinite Vaš odmor izuzetnim i nezaboravnim! Budite prvi u Vašem komšiluku koji će se odmarati u baštenskoj ljuljašci! Kupujte na akcijama dok traju zalihe! Ljuljaške za baštu - cena povoljna.