OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
webni social1
webni social2
akcija

Teleskop-magnet sa svetlom WOMAX

cena: 668,00 din
390,00 din
akcija

Fellowes uništavač dokumentacije AutoMax (mini) 80M

cena: 31.416,00 din
28.990,00 din
akcija

Ugaona električna brusilica 125mm 720W GA5030 MAKITA

cena: 9.990,00 din
8.470,00 din
akcija

Električna šrafilica TH-DY 500 E Einhell

cena: 7.041,00 din
6.609,00 din
Pretraga
korpa0
akcija
Motorni trimer za travu BC 755 SE Villager - proizvod na akciji

Motorni trimer za travu BC 755 SE Villager

cena: 16.800,00 din
14.690,00 din
akcija
Motorna kosa za travu 1.7ks BC1250S VILLAGER - proizvod na akciji

Motorna kosa za travu 1.7ks BC1250S VILLAGER

cena: 24.149,00 din
20.990,00 din

Benzinske kose-trimeri


Motorni trimeri za travu na benzin su neophodan alat za svakoga ko želi efikasno i brzo da uredi svoj vrt, baštu ili veću površinu zemljišta. Zahvaljujući njihovoj snazi, portabilnosti i fleksibilnosti, omogućavaju korisnicima da sa lakoćom oblikuju ivice travnjaka, uklanjaju gustu travu i rastinje, te čiste teško dostupne delove vrta.

Namena
Glavna namena motornih trimer za travu na benzin je košenje trave i uklanjanje korova na mestima koja su nedostupna za klasične kosilice, kao što su ivice, uglovi, oko stabala, staza i ograda. Oni su idealni za održavanje travnatih površina u domaćinstvima, javnim parkovima, sportskim terenima i na poljoprivrednim zemljištima.

Glavne Osobine
Snaga i Efikasnost: Benzinski trimeri poseduju snažne dvotaktne ili četvorotaktne motore koji obezbeđuju visok nivo snage potrebne za rezanje čak i najgušće trave i rastinja.

Portabilnost: Bez potrebe za električnim kablom, benzinski trimeri nude izvanrednu mobilnost i omogućavaju korisnicima da rade na velikim površinama ili udaljenim mestima.

Podesivost: Većina modela dolazi sa podesivim ručkama i trakama za nošenje, što omogućava individualno prilagođavanje i udobnost tokom rada.
Višenamenska Upotreba: Sa mogućnošću zamene glava, korisnici mogu lako preći sa strune na metalne noževe, čime se trimer pretvara u svestran alat sposoban za različite zadatke.

Poznati Brendovi
Stihl: Svetski poznat po proizvodnji pouzdanih i izdržljivih alata, Stihl nudi širok spektar motornih trimer za travu dizajniranih za profesionalnu i poluprofesionalnu upotrebu.
Husqvarna: Husqvarna trimeri su visoko cenjeni među profesionalcima i hobi korisnicima zbog svoje izdržljivosti, snage i lakoće upotrebe.
Echo: Echo je poznat po proizvodnji visokokvalitetnih motornih trimer koji pružaju izvanredne performanse, idealni za teške uslove rada.
Ryobi: Ryobi nudi širok asortiman pristupačnih motornih trimer za travu koji su savršeni za kućnu upotrebu, kombinujući dobre performanse sa lakoćom korišćenja.
Makita: Iako je poznata po električnim alatima, Makita takođe proizvodi benzinske trimere koji su cenjeni zbog svoje efikasnosti, snage i ergonomske dizajna.

Motorni trimeri za travu na benzin su izbor broj jedan za sve koji traže efikasnost, snagu i fleksibilnost u održavanju svojih zelenih površina. Sa širokim spektrom modela dostupnih na tržištu, korisnici mogu lako pronaći uređaj koji najbolje odgovara njihovim potrebama i preferencijama. Bez obzira da li ste profesionalac u održavanju pejzaža ili vlasnik domaćinstva koji želi da svoj vrt održava u savršenom stanju, motorni trimeri za travu na benzin pružaju potrebnu snagu i fleksibilnost za obavljanje svih vrsta radova na uređenju eksterijera.