OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

Benč klupa sa  Rovera

Benč klupa sa Rovera

cena: 19.900,00 din
prodato
Kosa klupa za vežbanje JK-S07

Kosa klupa za vežbanje JK-S07

cena: 4.608,00 din
prodato
Ravna benč klupa RX SUB1081

Ravna benč klupa RX SUB1081

cena: 6.799,00 din
spacer
Kose klupe - trbušnjaci ( opis vežbe )
Kada legnete na kosu klupu fiksirajte oba stopala. Podignite gornji deo tela s kose klupe tako da zatezanjem trbušnih nišića ostanete u tom položaju. Bez preplitanja prstiju stavite obe šake preko ušiju. Zadržite se u tom položaju a zatim lagano spustite trup u prvobitni položaj.
Veslanje predstavlja jedan od najozbiljnijih sportova za razvoj gotovo svih grupa mišića. Sobni oblik veslanja ne donosi uživanje koje proizvodi sam boravak na vodi ali realno simulira aktivnost i poboljšava stanje čitavog organizma. Ovaj tip vežbe povoljno utiče na srce, pluća i kardiovaskularni sistem, dok istovremeno razvija gotovo sve mišićne grupe na telu i aktivira razgradnju masnih naslaga i sala. Klupa za veslanje vam obezbeđuje da u kontinuitetu održavate svoju kondiciju bez obzira na vremenske uslove, a sve to, uz sigurnost i udobnost svoga doma. 
Klupu za veslanje mogu koristiti potpuni početnici koji tek nameravaju da se posvete poboljšanju svoje fizičke kondicije, kao i profesionalci koji žele da održe i unaprede svoje fizičke sposobnosti. Klupa za veslanje vam omogućava da prilagodite ritam treninga, brzinu veslanja, izmerite broj zaveslaja i utrošene kalorije.
KOSE KLUPE
Pošto je leto veoma blizu, potrudimo se da svoje telo preoblikujemo za leto. Za one koje vole vežbanje na spravama ili žele da u svoj dom unesu i naprave sopstvenu teretanu, mogu kod nas naći širok dijapazon ovih sprava koji  Vam omogućavaju da na što brži način dođete do željenog cilja. Pored toga što Vam ove sprave koje možete kupiti na našem sajtu , omogućavaju da na jedan vrlo zdrav način oblikujete svoje telo i dovedete ga u top formu, prednost ovakvih sprava je što ne zauzimaju puno mesta u Vašem Domu. Vrlo je važno obratiti pažnju na svoje predispozicije, na trenutno stanje organizma i naći pravi način da pored toga što ćete imati vitko i zategnuto telo, imaćete i vrlo zdrav organizam. U tome Vam ove sprave pomažu ali pre početka bilo kakvog vežbanja, potrebno je obratiti se lekaru , kako bi se eventualno utvrdilo da li je vaše vežbanje  bezbedno po vaše zdravlje. Takođe je važno obratiti posebnu pažnju na željeni cilj, kakve su vam predispozicije, bilo da je to topljenje masnih naslaga, zatezanje kože i mišića i unapred utvrditi i odrediti režim ishrane i način treniranja . Pre same kupovine sprava idealno bi bilo da ih isprobate i tako utvrdite koje su najpogodnije za vas. Ne očekujte rezultate preko noći. Telo ima svoje optimalno stanje na koje se vremenom adaptira. Ako ste se gojili zadnjih deset godina , ne možete vratiti vitku liniju za dve nedelje. Što su vam očekivanja realnija to ćete biti zadovoljniji postignutim rezultatom. Fiziološki telu je potrebno bar šest nedelja da bi odreagovalo na stres koji mu zadajemo treningom. 
Šta je kosa klupa?
Kosa klupa je idealna sprava koju morate koristiti. Ovu spravu možete pronaći u svakoj teretani a od sada ih možete pronaći i kod nas. Prvenstveno ja namenjena za trbušne mišice. Trening na kosoj klupi je izuzetno efikasan i siguran način da dobijete i zadržite trbušnjake. Namenjena ja pre svega profesionalcima a i svima onima koji vole svoje telo i žele da budu zdravi. 
Doziranje opterećenja i istezanje
Prvi zadatak u teretani je da naučite pravilno da izvodite pokrete pri vežbanu. Preporuka je da bar za  ovaj deo angažujete trenera ili neko stručno lice da vam pomogne. Mišić mnogo brže pozitivno reaguje na trening, ali razmišljajte i o svojim tetivama kojima treba više vremena i koje reaguju samo na umereno opterećenje s većim brojem ponavljanja ( 12 – 15 ). Ne preskačite uvodne programe vežbanja! Na taj način sprečiće te povrede tetiva koje su česte nakon brze progresije opterećenja. Istežite se samo na kraju treninga, kada su mišići zagrejani i umorni od silnih kontrakcija. Sprečićete povrede i ubrzati oporavak
Trbušnjaci
'' Trbušnjaci, kao i svi ostali mišići, imaju memoriju '', reči su profesionalnih stručnjaka. Ukoliko vežbate, tonus mišića ostaće nepromenjen, iako pravite pauzu u treninzima. Tajna trbušnjaka Kameron Dijaz se krije u načinu izvođenja vežbi. Dok ležite na leđima, nogama savijenim u kolenima i privučenim iznad kukova, držite ih lagano stegnutim, a potom puštajte jednu nogu i držite nekoliko sekundi iznad podloge na kojoj  vežbate. I naravno nikako ne zaboravite da izbalansirate ishranu. Jedite dosta svežeg voća i povrća, jer vaš sistem za varenje održava vitalnim, dok fast food, bogat prostim šećerima, strukturu ćelije čini tvrdom i krtom, a vašu kožu čini opuštenom, srozanom. Konzumirajte hranu bogatom kalcijumom koje će vaše kosti održati jačim i sprečiti nastanak mnogih oboljenja poput osteporoze. Pored mleka, treba dosta unositi i ribe ( losos ), zelenog povrća, poput spanaća i kelja, koji sadrže mnogo magnezijuma zaslužnog za apsorpciju kalcijuma.
spacer