OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
Sve kategorije > Sport i Rekreacija > Fitnes i teretana > Rekviziti za vežbanje
spacer
spacer
Prikazano 121 - 125 od ukupno 125 pronađenih prethodna strana  nazad 1 ...   3  4  5  6  7        
Sortiraj:  po ceni  sort po robnoj marki   sort po kategoriji   sort po nazivu   sort                   
spacer
spacer

Rekviziti za vežbanje

spacer
spacer
spacer
spacer     spacer

prodato
Robna marka: AB Fit
Vibro pojas za masažu 656V

Vibro pojas za masažu 656V


cena: 5.113,00 din
prodato
Robna marka: RING
Sobno vratilo za zid RX PU1207

Sobno vratilo za zid RX PU1207

vratilo se montira za zid ...

cena: 5.116,00 din
prodato
Robna marka: AB Fit
Abdominal power CF-876

Abdominal power CF-876

Sprava za vežbanje trbušnih mišića pruža konfor pri treningu i manje opterećuje kičmu pri savijanju ...

cena: 5.594,00 din
prodato
Robna marka: Thema sport
Aerobik stepenik SP 1008

Aerobik stepenik SP 1008

Aerobik stepenik SP 1008 je izrađen od kvalitetne plastike sa neklizajućim nogarima.Dimenzije  98x38x15 cm ...

cena: 6.199,00 din
prodato
Robna marka: XPLORER
XPR sistem za vežbanje XPLORER

XPR sistem za vežbanje XPLORER

XPR sistem omogućava izvođenje na stotine funkcionalnih vežbi za celo telo. Idealan je za brzo sticanje kondicije, efikasno skidanje potkožnog masnog tkiva i oblikovanje i učvršćivanje celog tela, posebno kritičnih zona (stomak, bedra, b ...

cena: 7.499,00 din
 
Prikazano 121 - 125 od ukupno 125 pronađenih prethodna strana  nazad 1 ...   3  4  5  6  7        
Sortiraj:  po ceni  sort po robnoj marki   sort po kategoriji   sort po nazivu   sort  
spacer
spacer
Rekviziti za vežbanje
Ono što je izuzetno važno jeste, da sastavni deo treninga treba biti i vežbanje na raznim pomoćnim spravama  koje nazivamo rekvizitima za vežbanje. Postoje mnoge sprave koje su se obično pokazale nekorisne. Na našem sajtu možete pronaći mnoštvo ovakvih rekvizita koji će vam pomoći da na što efikasniji način dođete do željene figure iliti '' figure iz snova ''. Izbor je veliki i mi ćemo vam pomoći da izaberete one sportske rekvizite koji vama najviše odgovaraju. Ako ste od onih koji vole da unesu novine u svoj trening i kojima je dosadilo da vežbaju samo na spravama u teretani a izuzetno ste kreativni, onda su rekviziti za vežbanje pravi izbor za vas. Pored toga što će vaš trening biti mnogo zanimljiviji, vaše telo će biti takođe zadovoljno, jer vežbanje sa rekvizitima je idealna kombinacija da vaše telo na što bolji i brži način dovedete u top formu. Danas ne možemo da zamislimo nijedan trening bez ovakvih rekvizita koji nam pomažu da dobro izgledamo. Rekviziti za vežbanje su bezbedni za vaše korišćenje. Ovakvi rekviziti se koriste uglavnom u teretanama i fitnes centrima ali se njihova upotreba rasprostranila i u naše domove. Za one dame koje žele da na što zdraviji način smršaju, preporučujemo uz trening korišćenje šorca za mršavljenje, koji će vam pomoći da otopite masne naslage i zategnete svoje telo. Za one koji su slabije upućeni, u rekvizite za vežbanje, spadaju :
  • Gimnastička lopta ili pilates lopta,
  • Aerobik steper,
  • Gumeni crni teg,
  • Gumeni ekspander za oblikovanje tela,
  • Opruga za vežbanje ruku,
  • Fleksibilni prsten za šaku,
  • Fitnes set u kome se nalaze tegići, vijača, tegovi za ruke, 
  • Šorc za mršavljenje,
  • Lepljivi tegovi, 
  • I mnogi drugi rekviziti kojie možete pronaći na našem sajtu.
Evo nekoliko zanimljivosti koje se tiču pilatesa i lopti za gimnastiku ili kako ih  drugačije nazivaju – pilates lopti:
Pilates je nastao 30-ih godina prošlog veka, njegov tvorac je Džozef Hubertus Pilates.To je kondicioni program celog tela koji stimuliše povezanost tela i duha, pa stoga podseća na jogu. U Pilatesu postoje bezbroj pokreta, samo na podlozi ili sa rekvizitima. Pilates pozitivno utiče na energiju, snagu, fleksibilnost, ravnotežu i muskularnu simetriju celog tela. Ovaj način vežbanja, namenjen je svim uzrasnim i starosnim dobima, namenjen je onima koji žele čvrsto, fleksibilno telo, onima koji žele kretanje bez ikakvih tegoba. Pilates se preporučuje i svima onima koji su u postoperativnoj rehabilitaciji. Kod ove vrste vežbanja važno je istaći da Pilates nisu vežbe kojima se gubi na težini, već se telo zateže  i dobija se na pokretljivosti, kao i to da se stiče i održava kondicija. Mišići se formiraju, laički rečeno, kao skladna izdužena forma i dobija se vretenasto telo kakvo ste sanjali. Za razliku od vežbanja u teretani na primer, gde se masa mišića formira na jednom mestu, pogotovo ako ne praktikujete vežbe istezanja po zavržetku treninga, ovo je odlično za izgled muškog tela. Pilates je odličan za ženko telo jer dobija na čvrstini a zadržava eleganciju i formu ženstvenosti. Preporučujemo pilates svim damama koje vode računa o svom izgledu i koje žele da budu istovremeno pune pozitivne energije i  samopouzdanja, a prvenstveno da se osećaju dobro i budu zdrave. Za trening  je svakako neizbežna pilates lopta, jer je ona sastavni deo jednog pilates treninga. Ima propisan prečnik, čvrstinu i fleksibilnost. Jedan od najprodavanijih sportskih rekvizita za kućno vežbanje. Sa Pilates loptom sa zadovoljstvom vežbaju odrasli, deca i ljudi u poznim godinama, pogotovo oni koji su lenji za fizičke aktivnosti. Na lopti možete raditi vežbe sve one vežbe koje smo radili kao mali, trbušnjake, sklekove, čučnjeve. A čak i samo poskakivanje u sedećem pložaju na lopti, koje liči na igru je odlična vežba za celo telo, koja vam donosi vitko telo, izduženo i vretenasto. 
Istraživanja su pokazala da osobe koje vežbaju redovno, odlaze na pilates, masažu imaju bolju reproduktivnu moć. Nije dovoljno da izgledamo samo dobro, već da budemo i zdrave, jer to je osnova jednog bića. Sve ostalo će doći samo po sebi.

spacer
       
spacer