OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa

Lonac za kuvanje inox 25L Inox Ezio

Lonac za kuvanje inox 25L Inox Ezio

cena: 6.990,00 din
  • Lonac za kuvanje inox 35L Inox Ezio 7.390,00 din detaljnije Detaljnije
  • Lonac za kuvanje inox 50L Inox Ezio 8.490,00 din detaljnije Detaljnije
  • Lonac za kuvanje inox 75L Inox Ezio 12.790,00 din detaljnije Detaljnije
akcija
Excellent set posudja CL-222 COLOSSUS LINE - proizvod na akciji

Excellent set posudja CL-222 COLOSSUS LINE

cena: 9.960,00 din
7.990,00 din
akcija
Set posudja Germina 17 kom Colossus - proizvod na akciji

Set posudja Germina 17 kom Colossus

cena: 14.770,00 din
11.490,00 din
spacer
Šerpe i lonci

Ne kaže se u mnogim marketinškim agencijama koje promovišu posuđe da je dobro posuđe pola posla. Svakako je posuđe najbitniji deo prilikom spravljanja bilo kakve vrste obroka koje se bazira na termičkoj obradi. Dakle ukoliko na vreme obezbedite posuđe u kojem ćete kuvati, peći ili pržiti hranu imaćete manje problema sa ekspresivnošću izraza kulinarstva kao i sa brzinom spremanja hrane ali i brzinom i kvalitetom održavanja higijene nakon obroka. Veoma je bitna stavka o kojoj svaki industrijski dizajner vodi računa ta da se dimenzije posuđa prave upravo prema hrani za koju se namenjuje određeni proizvod. 

Zbog toga se industrijski dizajneri često bave dizajniranjem posuđa za različite svrhe. Takođe je veoma bitno da se posuđe pravi od materijala koji su otporni na velike temperature. Vatrostalni materijali kao što je rosfraj često se koriste pri izradi lonaca i šerpi. Lonci i šerpe se mogu koristiti u najrazličitije namene. Kuvajte vaša omiljena jela, pecite ili pržite meso u svojim šerpama bez razmišljanja o tome koliko će vam teško biti da održavate posuđe. Posuđe koje mi nudimo gotovo je veoma lako za održavanje a higijena je na prvom mestu. Sa dobrim posuđem moći ćete da kuvate svoje omiljene čorbe ili supe, kao i jela od mesa i povrća a da pritom ni ne osetite problem prilikom pranja istog. 

Posuđe je pravljeno od takvog materijala da se hrana i sa minimum ulja ne lepi za ivice pa se stoga veoma lako može prati. Ukoliko imate kafić veoma je često potreban lončić za prokuvavanje i kuvanje mleka kao i za dizanje pene od mleka koja služi za kafu pa je ovo mesto idealno za vas. Osim toga možete naći svoje omiljene šerpe za kuvanje mleka ili nekih drugih tečnosti. Kako se bliže praznici tako ste u sve većim nedoumicama šta sve treba od posuđa pribaviti. Kupite posuđe koje će vam olakšati posao i pritom uštedeti i vreme i energiju. 

Jednom kupljeno posuđe trajaće vam dugo godina i bićete zadovoljni svojim jelima a u istom posuđu možete servirati hranu i svojim ukućanima i gostima koje želite da impresionirate. Aplikacije na pojedinim posudama veoma su izdržljive i otporne na visoke temperature pa ćete uvek imati posuđe koje odaje utisak čistoće i novosti.
spacer