OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
akcija
Testera za grane 300mm LEVIOR - proizvod na akciji

Testera za grane 300mm LEVIOR

cena: 480,00 din
530,00 din
akcija
Testera za  grane 300 Pilana - proizvod na akciji

Testera za grane 300 Pilana

cena: 667,00 din
633,00 din
akcija
Testera za grane  preklopna LEVIOR - proizvod na akciji

Testera za grane preklopna LEVIOR

cena: 789,00 din
770,00 din
akcija
Testera za grane LEVIOR - proizvod na akciji

Testera za grane LEVIOR

cena: 771,00 din
795,00 din
akcija
Testera za grane 30cm LEVIOR - proizvod na akciji

Testera za grane 30cm LEVIOR

cena: 772,00 din
805,00 din
akcija
Testera za grane sa futrolom LEVIOR - proizvod na akciji

Testera za grane sa futrolom LEVIOR

cena: 1.235,00 din
1.209,00 din
akcija
Testera za grane PROFI preklopna FSP18 Falket - proizvod na akciji

Testera za grane PROFI preklopna FSP18 Falket

cena: 2.592,00 din
2.459,00 din
akcija
Testera za grane - preklopna Falket - proizvod na akciji

Testera za grane - preklopna Falket

cena: 2.995,00 din
2.845,00 din
akcija
Testera za grane profi sa futrolom SME-27G Falket - proizvod na akciji

Testera za grane profi sa futrolom SME-27G Falket

cena: 3.744,00 din
3.555,00 din
novo
Gardena cs testera 300 pp

Gardena cs testera 300 pp

cena: 4.855,00 din
novo
Gardena ručna testera 350 mm

Gardena ručna testera 350 mm

cena: 5.530,00 din

Testere baštenske

Testere

za sečenje i obradu drveta po povoljnim cenama. Lučne testere, ručne testere i testerice za grane, baštenske i kamp testere, fiksne ručne testere... Za negovanje bašte neophodan je ovaj alat. Zato preporučujemo proizvode iz naše ponude. Kupite na vreme baštenski alat - testere kod nas. Redovno rezanje žive ograde stvara gustu krošnju, održava formu i sprečava poleganje zimi pod pritiskom snega. Neredovno rezane žive ograde nisu guste, već su providne i deluju deformisane. Za sve to koristite naše makaze za živu ogradu a za krupnije i jače grane naše testere za bastu.

Sta treba znati o  elektricnim testerama:
Sigurnosna uputstva. Pri korišcenju elektricne lancane testere morate se pridržavati sigurnosnih uputstava. Molimo da radi Vaše sigurnosti i sigurnosti drugih pažljivo procitate ove informacije. Elektricna lancana testera je namenjena samo za testerisanje drveta ili predmeta izrađenih od drveta. Bilo koji drugi način korišcenja je na sopstveni rizik i može biti jako opasno. Proizvođač i prodavac ne preuzima nikakvu odgovornost za štete nastale usled neodgovarajuce ili nepravilne upotrebe.  Radi sprecavanja nepravilnog korišcenja lancane testere, molimo vas da procitate uputstva za upotrebu u  pre prvog korišcenja. Sve informacije o rukovanju su važne radi vaše lične sigurnosti. Zamolite profesionalca da vam pokaže kako se koristi testera.

Ručne testere:
Kao i svake godine sa prolećem nam dolazi i veliki prolećni rad u bašti. Pored brojnog alata koji vam je preko potreban, potrebna vam je i testera za baštu. Sigurno vam je dosadilo da svakog proleća obnavljate svoje alatke, da kupujete nove, jeftine koje ne mogu da izdrže celu sezonu? Vama je potreban kvalitetan, profesionalan alat za baštovanstvo! Ne znate gde možete naći profesionalan alat za baštu? Mi vam možemo pomoći! Na našem sajtu imate veliki izbor kvalitetnog baštenskog alata, pre svega testera za baštu! Mi ćemo vam pomoći da napravite pravi odabir i pronađete adekvatnu, visoko kvalitetnu testeru za baštu, koja će olakšati vaš rad i učiniti sređivanje bašte daleko kreativnijom i zabavnijom.

Baštenski alat je bilo jedan od mnogih alata, napravljenih za vrtove i bašte. Ručni alati koje još uvek koriste vrtlari, potiču od najranijih poljoprivrednih mašina, koje je koristio čovek: lopata, motika viljuška, grabulja, ašovi  i plug. Najraniji alati su napravljeni od drveta, kremena i kosti. Alati su najvažnije stvari koje su drevni ljudi koristili da se popnu do vrha lanca ishrane; izmišljanjem alata, oni su bili u stanju da ostvaruju zadatke koji ljudski organizam nije mogao, kao što je korišćenje koplja ili luka i strele da ubije plen, jer njihovi zubi nisu bili dovoljno oštri. 
U drevnom Egiptu, testere od bakra su dokumentovane još u ranom dinastičkom periodu, oko 3,000-2,800 p. n. e. Primeri modela testera pronađeni su u mnogim kontekstima širom egipatske istorije. Posebno su korisne grobne zidne ilustracije stolara koji rade, gde je pokazana veličina i korišćenje različitih tipova testera. Na egipatskim testerama su postavljeni zubi samo na jednoj strani, a  u savremenoj  proizvodnje sa obe strane. Prema kineskoj tradiciji, testeru je izmislio Lu Ban. U arheološkoj stvarnosti, testere datiraju još od praistorije i najverovatnije je evoluirala od neolita kamena ili koštanih alatki. Barem do sredine 19. veka, testere su napravljene marljivo rukom.

U Severnoj Americi, testera je bio jedan od glavnih industrijskih alata. Za seču velikih stabala bila su uključena dva čoveka, koji su naizmeničnim pokretima napred - nazad, sekli stabla. Testera je bila napravljena od čeličnog lima, velike širine, sa velikim zubima, visoko polirane i temeljno kovane, nekih osam ili deset metara u dužinu, sa ručkom na oba kraja.Testera se sastoji od tankog kaljenog čelika noža, razapeta između krajeva, C-oblika, koji je elastičan i koja drže gvozdeni ram ili od jake plastike na kome se nalazi anatomski sigurosna drška drška. Sečivo se lako uklanja iz okvira, tako da je sečivo može da se lako izvadi, ako se kojim slučajem zaglavi ili pukne. Ram se zatim ponovo montira na oštrice, tako da možete ponovo nastaviti sa svojim radom. Danas postoje električne testere za baštu, koje daleko više smanjuju obim posla. Pored toga što ćete brzo završiti svoj rad, vaše ruke biće  daleko odmornije, što to obično nije slučaj kada koristite ručnu testeru. Zato se odlučite za naše visoko kvalitetne testere za baštu! Naručite odmah!