OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
spacer
spacer

ACAROSAN

spacer
spacer
spacer
spacer spacer   spacer
spacer

 
spacer
ACAROSAN

Robna marka: ACAROSAN

ACAROSAN Duo sprej nije lek. To je hemijsko sredstvo koje se koristi u domaćinstvu u održavanju higijene nameštaja, tepiha i zavesa. Važno je napomenuti da je neškodljiv i bezbedan, kako za ljude, tako i za životinje. 
ACAROSAN duo spray je proizvod namenjen suzbijanju i uništavanju grinja. U Americi i Nemačkoj postoji preko 20 godina. Ta duga tradicija postojanja ACAROSANa svedoči o njegovom kvalitetu. ACAROSAN Duo obezbeđuje efikasan način u eliminaciji grinja i kontrolisanju njihovog ponovnog nastajanja, jer one ponovo nastanjuju čak i nove dušeke već nakon 3 meseca. GRINJE vole da se zavlače duboko u meke delove nameštaja, tepihe, dušeke i zavese. Ali, ono što zaista jeste allergen, nisu grinje, već njihov izmet,koji se zadržava u tekstilu, u nameštaju ili tepisima i zavesama, odakle se diže u vazduh i biva udahnut. ACAROSAN može ono što ni najsavremeniji usisivači ne mogu( usisavanjem se otkloni do 20% grinja). On prodire u dublje slojeve ležaja , gde grinja najviše i ima. Već nakon 3 sata od upotrebe počinje njegovo dejstvo a traje 6 meseci. Jedno pakovanje ACAROSANA predviđeno je za površinu od oko 10m2 i traje godinu dana.
Iako zasnovan na vodenoj formuli, bez boje, ACAROSAN ima veoma blag miris. Zato je preporučljivo da osobe obolele od astme ili one koje imaju ozbiljne i teške alergije ne prisustvuju nanošenju spreja na ležaj, da ne borave u toj sobi tri sata posle primene ACAROSANA.
Alergije na grinje nisu sezonski ograničene. GRINJE su prisutne tokom cele godine, 24h svakog dana, 365 dana u godini. Zato je ACAROSAN primenjiv tokom cele godine. Važno je ponavljati postupak primene nakon 6 meseci da se GRINJE ne bi ponovo razmnožile.
Osim ACAROSAN duo spreja , postoji I ACARIL, omekšivač za odstranjivanje grinja iz garderobe. ACARIL se takođe ne koristi često, već povremeno i obezbeđuje zaštitu na svim delovima odeće.
spacer
spacer
 
spacer