OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
BENNING

Robna marka: BENNING

BENNING Energetskа elektronikа (UK) Ltd. 

dizаjnirа, proizvodi, isporučuje, instаlirа i prodaje usluge i proizvode svetske klаse rešenjа zа nаpаjаnje komunikаcione i industrijske opreme. 

Multimeri, unimeri, Amper klešta, testeri napona su samo mali deo proizvodnog programa ovog svetski poznatog brenda u oblasti mernih instrumenata

1948. Benning kompanija je počela da razvija i proizvodi poznate test uređaje DUSPOL® i DUTEST®. Vremenom se razvio čitav spektar uređaja za testiranje i merenje koji su stručnjaci širom sveta prepoznati kao kvalitetne proizvode

1964. kompanija je otvorila novu stranicu u svojoj istoriji počevši od razvoja i proizvodnje elektroenergetskih sistema. Sve veća upotreba elektronskih sklopova u sistemima za automatizaciju, proizvodnju i distribuciju električne energije kao i u telekomunikacijama, podacima i IT tehnologiji generirala je sve veću potražnju u napajanjima i rezervnim neprekidnim izvorima energije.

Bezbedno napajanje je potrebno gde god električna energija mora biti dostupna u svakom trenutku i mora se obezbediti zaštita od privremenog otkaza mreže ili poremećaja mreže.
UPS sistemi velike snage trebalo bi da imaju maksimalnu pouzdanost, ali nisku cenu vlasništva.

Pomoću modularne serije BELATRON, BENNING pruža snabdevačima opreme i operaterima EV punjača visokoproduktivne module za punjenje i sisteme, koji su tačno prilagođeni zahtevima brzog punjenja. Sistemi kombinuju najvišu operativnu sigurnost i pouzdanost, maksimalnu energetsku efikasnost i optimalno iskorišćeni „korisnički prostor“.

Proizvodnja u Nemačkoj i Irskoj
Nаš proizvodni objekti su u Velikoj Britаniji Finchаmpsteаd, Berkšir.