OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
prodato
Prekrivač bazena 305 cm BESTWAY

Prekrivač bazena 305 cm BESTWAY

cena: 1.098,00 din
prodato
Prekrivač bazena 244 cm BESTWAY

Prekrivač bazena 244 cm BESTWAY

cena: 1.090,00 din
prodato
Bazen Antiqua 6.10x3.66x1.22m Bestway

Bazen Antiqua 6.10x3.66x1.22m Bestway

cena: 104.323,00 din
Bestway

Robna marka: Bestway

Bestway bazeni i oprema za bazene

Bestway Global Holding Inc je kompanija koja predstavlja svetski odnosno globalno priznatu kompaniju koja se bavi proizvodnjom i prodajom visokokvalifikovane opreme za sport i razne druge opreme koja se tiče  plivanja odnosno sportova na vodi. Osim toga domen proizvodnje Bestway kompanije jesu i monte za bazene kao i sami bazeni. 

Među opremom za vodu mogu se naći i razni proizvodi za prečišćavanje vode ali i surferske daske, gumeni čamci i pomagala za plivanje. Bestway iz godien u godinu nastoji da se što više srodi sa korisnicima i da podiže nivo satisfakcije na visok nivo kako bi obostrano zadovoljstvo i trajanje bilo na visokom nivou. Veoma efektni proizvodi koje ovaj brend nudi svojim korinicima i potrošačima do sada su pokazali izuzetnu obostranu saradnju pa se Bestway može izdvojiti kao dobra preporuka. Nastoji se svakako da nivo zadovoljstva korisnika poraste do bajkovitih sto posto što nimali nije neostvarivo kada je bestway u pitanju. 

Bestway je osnovan pre ravno dvadeset godina, odnosno 1994- godine i specijalizovan je za pravljenje prilagodljivih gumenih pomagala za vodu kao i proizvoda za vodene sportove. Osim toga pod početka je proizvodio i razne bazene za dvorišta i slične proizvode.  Bestway proizvodi bazeni i oprema za vodu čine gotovo 25% od ukupne svetske prodaje ovih proizvoda što govori mnogo više nego bilo koja reč izrečena o Bestway kompaniji.

Postrojenja Bestway tehnologije nalaze se po celom svetu ali je centar Bestway Technology smešten u Šangaju u kini i zaposlava čak dve stotine staf radnika. Bestway ima čak oko sedam hiljada zaposlenih  samo u kini i više od dvesta stručnjaka prekookeana.

Dvadeset godina Bestway uspeva da se nametne na globalnom tržištu kao glavni i vodeći proizvođač vodene opreme i opreme za vodu. Ne čudi nimalo činjenica što se mnogi ljudi odlučuju upravo za Bestway proizvode jer se do sada pokazuju kao veoma izdržljivi bez obzira na vremenske uslove koji vladaju prilikom korišćenja.
Ako niste uspeli da naručite preko websajta, probajte telefonom 018/575-773
Radno vreme: radnim danima od 9-16h, subotom od 9-12h
Email:

Copyright © 2010 OdIgleDoLokomotive.rs ® Sva prava zadržana