OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0

Bazen 152x38cm Bestway

cena: 2.390,00 din
Bestway

Robna marka: Bestway

Bestway - Više od 25 godina Vrhunske Prozvodnje Bazena!

Dobrodošli u Bestway, gde se zabava susreće sa vrhunskim inovacijama već više od dve decenije! Naša posvećenost proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda odvela nas je na globalnu scenu, sa ponosom predstavljajući preko 1100 proizvoda u više od 110 zemalja.
Još od 1994., naša vizija je jednostavna - pružiti nezaboravno iskustvo i beskrajnu zabavu svakome na svetu!
Sa fokusom na istraživanju, dizajnu i razvoju, neprestano širimo našu ponudu proizvoda i brendova. Bestway proizvodi obezbeđuju vrhunski doživljaj bazenske zabave.
Svojim prisustvom u više od 110 zemalja, omogućavamo porodicama širom sveta da uživaju u našim nadzemnim i spa bazenima, rekreacionim proizvodima, opremi za opuštanje, sportskoj opremi i proizvodima za kampovanje.
Nakon više od 25 godina razvoja, postali smo vertikalno integrisani, kontrolišući ceo proces proizvodnje od istraživanja do isporuke. Sa objektima širom sveta, garantujemo vrhunske proizvode po izuzetnim cenama.
Naši objekti u Kini i Vijetnamu prostiru se na 1,5 miliona kvadratnih metara, posvećeni razvoju proizvoda, marketingu, logistici i proizvodnji. Vertikalna integracija nam omogućava kontinuirano unapređenje proizvodnje i strog nadzor nad kvalitetom.
Verujemo da kontrola celokupnog lanca vrednosti omogućava povećanu efikasnost, smanjenje otpada i strogu kontrolu kvaliteta. Naša proizvodnja se odvija uz podršku dobro razvijene infrastrukture i najkvalitetnijih dobavljača sirovina.
Uzmite kontrolu nad svojim bazenskim doživljajem uz Bestway - gde kvalitet, inovacija i zabava čine savršenu harmoniju!