OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
spacer
Prikazano 0 - 1 od ukupno 1 pronađenih 1    
Sortiraj:  po ceni  sort po robnoj marki   sort po kategoriji   sort po nazivu   sort  
spacer

Carrera

spacer
spacer
spacer
spacer spacer   spacer
spacer

prodato
Robna marka: Carrera
Pista Carrera GO! Porsche GT3 Cup

Pista Carrera GO! Porsche GT3 Cup

Pista Carrera GO! Porsche GT3 CupStarter sistem uvod je u Carrera svet,razmera autića 1:43. Svi osnovni setovi uključuju Turbo power upravljače.  ...

cena: 8.399,00 din
 
Prikazano 0 - 1 od ukupno 1 pronađenih 1    
Sortiraj:  po ceni  sort po robnoj marki   sort po kategoriji   sort po nazivu   sort  
spacer
Carrera

Robna marka: Carrera

Carrera

Kompanija Carrera nastala je 1956. godine i osnovao je Vilhelm Anger. Kada je ovu kompaniju kreirao Vilhelm je imao na umu samo jednu činjenicu i jednu situaciju. Reč je svakako o Carrera Panamericana vožnji po visokim Panameričkim putevima koja traje čak šest dana neprekidno. Svakako Meksiko je poseban doživljaj za vožnju a ovo takmičenje je u to vreme bilo veoma veliki izazov.  Osim toga ova vožnja bila je sigurno jedna od najopasnijih, ako ne i najopasnija vožnja u svetu. Svako je mogao u vožnji da učestvuje i nisu postojala ograničenja ali su samo oni najhrabriji i oni koji su imali jako dobru opremu za to iz vožnje izlazili. Živi.

Ključna godina u početnim vazama Carrere jeste 1964. kada je uveden poseban proizvod za podmazivanje motora koji se vrlo brzo postavio na vodeće mesto. Ono što danas čini motorno ulje tada je bio Carrerin proizvod. Nešto kasnije, sedamdesetih godina dvadesetog veka Carrera se upušta u nove tokove i kreira posebne naoćare za skijaše pa se na izvestan način uključuje u nešto drugačiju proizvodnju. Tada domen proizvodnje ove posebne marke bivaju i ski oprema i naočare za skijanje. Carrera se osamdesetih godina pojavljuje kao brend koji proizvodi i razne modele naočara iz domena sportske eleganicje. Naočari bivaju proizvod koji karera promoviše do sredine osamdesetih kada se uključuje i u proizvodnu opreme za jedrenje i surfovanje što nam već dovoljno govori da je karera jedan od brendova koji se može smatrati dosta multipraktičnim. 1989. godine, poslednje godine osamdesetih i poslednje godine jedne posebne filozofije i stila života Carrera se uključuje i u proizvodnju biciklističke opreme. 

Skijanje, motociklizam, biciklizam,. ski skokovi ili surf i jedrenje, sve to u devedesetim godinama postaje domen proizvodnje ovog već kultnog brenda koji na svim poljima ostvaruje svoju komunikaciju sa korisnicima. Danas u Carreri govorimo sa visokim nivoom poštovanja jer se kroz godine probila do vodećeg mesta u proizvodnji sportske opreme i sportskih rekvizita.
spacer
spacer
 
spacer