OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
spacer
spacer

DCP HEMIGAL

spacer
spacer
spacer
spacer spacer   spacer
spacer

 
spacer
DCP HEMIGAL

Robna marka: DCP HEMIGAL

DCP- Hemigal

DCP Hemigal je kompanija koja je poreklom iz Srbije i to sa juga Srbije. Kompanija ima posebnu filozofiju poslovanja koja je bazirana na vrhunskom i modernom  spojena sa tradicionalnim i alternativnim. DCP se bavi proizvodnjom preparata za negu osetljive kože zatim za kondicioniranje kože lica i tela, negu i čišćenje kože lica i tela kao i preparatima za anticelulit masažu i depilaciju.

Istorijat ove kompanije nije toliko bogat ali je svakako skoro dvadesetogodišnje iskustvo  potvrda da je reč o kompaniji koja iz dana u dan raste. Naime, priča Hemigala kreće 1995. godine i kako sami za sebe kažu, gotovo da su likovi iz savremene poslovne bajke. Naime, Vlasnik i osnivač kompanije Živorad Denić je sa svoje zaposlenih krenuo sa radom u iznajmljenom prostoru u Leskovcu. Ono što je svakako garancija kvaliteta jeste to da je posao počet sa ljubavlju i da je iz ljubavi nastala velika kompanija koja danas jako dobro posluje. Kontinuirano razvijanje i osvajanje najpre srpskog a kasnije i tržišta dijaspore donelo je ovom preduzeću dosta marketinških pomaka. Efikasan transport obezbedio je dovoljno kupaca da se ovo preduzeće za svega desetak godina razvije u pravu pravcatu kompaniju.
 
Sve do juna 2006- godine delatnost je obavljana u više iznajmljenih prostorija u Leskovcu. Te godine se kompletna proizvodnja i sve laboratorije za razvoj i kontrolu kao i magacini objedinjuju u sasvim novom prostoru koji pruža masu novih mogućnosti. Radeći postepeno i sa dosta strpljenja razvijen je čitav sistem proizvodnje i to veoma bogatoga asortimana. Tržište u Srbiji gotovo da je potpuno osvojeno proizvodima iz kolekcije DCP Hemigala a tržišta susednih država takođe su preplavljena proizvodima iz ove kompanije. Godine koje su usledile nakon dve hiljade desete godine donele su dosta uspeha ovoj kompaniji pa se može reći da sa ponosom obavljaju svoj posao. Danas se proizvodi mogu naći u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni a osvaja se i Hrvatsko tržište preko koga se nastoji da se proizvodi šire i dalje prema tržištu Evropske Unije.
spacer
spacer
 
spacer