OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
spacer
spacer

DONIC

spacer
spacer
spacer
spacer spacer   spacer
spacer

 
spacer
DONIC

Robna marka: DONIC

Donic oprema za stoni tenis

Kako za sebe kažu najveći proizvođači amaterske i profesionalne opreme za stoni tenis reč je o kompaniji koja stvara šampione. Donic je zapravo firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom tabli, stolova i reketa za stoni tenis. Za dvadesetpet godina koliko ova kompanija postoji uspela je da izraste u jedno od najvažnijih imena širom sveta. Karl Hainc i Frank Šeriner dvojica su osnivača ove izuzetno poznate i tražene firme koja već dve i po decenije radi na profesionalizaciji svojih kadrova i proizvoda koje nudi. Odlični rezultati koje su već na samom početku postigli bili su samo vetar u leđa da ova jedinstvena kompanija uznapreduje i ustoliči se kao jedna od najpoznatijih i najtraženijih firmi za proizvodnju stonoteniske opreme. 

Vrlo jednostavni principi na kojima se zasniva čitava proizvodnja zapravo su zaduženi za to da Donic bude upravo ono što jeste. Donic stvara kvalitet jer veruje da se jedino kvalitetom, inovacijama i brzinom u proizvodnji mogu stvoriti dobri uslovi a samim tim i proizvodi. Biti prvi na tržištu sa novim proizvodima za Donic nije samo tradicionalno nasleđe, već filozofija utkana u srž postojanja ove kompanije. Tehnologija koja se koristi za sve proizvode iz ove branše je praćena izuzetnim dizajnom pa čitava kompanija odiše jednom savremenom notom.. 

Fabrički materijali od kojih se izrađuju reketi za stoni tenis su neponovljivi kod drugih proizvođača i upravo je to razlog zbog čega se Donic postavio na pijedestal kao najbolji. Inovacije koje iz dana u dan od početka pa evo već dvadeset i pet godina unose u proizvode čine da Donic dominira na tržištu. Danas se veliki broj zaposlenih nalazi u ovoj kompaniji i svi oni zajedno rade na poboljšavanu uslova i praćenju trendova. Sa sedištem u Volkingenu ova kompanija zrakasto nudi svoje proizvode. Ono što ih takođe reklamira jesu preporuke najboljih tenisera svih vremena. Mnogi vrhunski igrači rade na tome da se proizvodi Donic produkcije testiraju blagovremeno i temeljno.
spacer
spacer
 
spacer