OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
spacer
spacer

DWT

spacer
spacer
spacer
spacer spacer   spacer
spacer

 
spacer
DWT

Robna marka: DWT

DWT električni alati

DWT kompanija je svakako jedan od onih jako čuvenih brendova koji se može naći u brojnim radnjama širom sveta: Ono što svakako na početku treba reći jeste to da se glavna kancelarije ove izuzetno popularne kompanije nalazi u Švajcarskoj. Dakle, švajcarski kvalitet je svakako na prvom mestu kada je reč o kompaniji DWT. DWT se bavi proizvodnjom raznih ručnih i električnih alata koji olakšavaju posao ljudima. Prvobitna funkcija i biznis plan ove kompanije bio je da se čitav  svet snabde kvalitetnim alatima i u tome uspevaju. 

Kompanija DWT ima svoja predstavništva širom sveta. Nalazi se na mnogim kontinentima i danas se među zaposlenima mogu tražiti vrhunski stručnjaci kako iz sfere industrijskog dizajna tako i iz oblasti proizvodnje. DWT je jedna od onih kompanijia koja širom sveta ima na hiljade zaposlenih te se tako i postiže brza ali i kvalitetna proizvodnja. Moderna fabrika u kojoj se nikako ne stišavaju strasti i želja za proizvodnjom u toku godine proizvede između četiri i devet miliona raznih proizvoda te se može reći da je i profit koji ostvaruje DWT vrlo veliki. 

Svakako treba imati na umu da se pare koje se zarede često ulažu u nove originalne ideje pa se DWT iz godine u godinu širi. Po poslednjim računicama ova firma zapošljava oko 1500 radnika u proizvodnji i to na površini od oko sto pet hiljada kvadratnih metara. Proizvodi koje nudi kompanija DWT mogu se naći širom sveta u raznim marketima za prodaju oruđa i alata. Uspeh ove kompanije je već ostvaren ali se svakako ostvaruje iz godine u godinu što samo dodatno pospešuje marketing  DWT proizvodnje. 

Što se tiče kvaliteta i bezbednosti proizvoda može se takođe reći da postoji vrlo oštra provera te se svi proizvodi kontrolišu sistemom ISO 9001 2000 što govori o tome da propusta u proizvodnji ne sme biti. Saradnja sa drugim kompanijama je takođe na visokom nivou  pa se može shvatiti koliko je zapravo DWT marka za preporuku.
spacer
spacer
 
spacer