OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
spacer
spacer

E-SKY

spacer
spacer
spacer
spacer spacer   spacer
spacer

 
spacer
E-SKY

Robna marka: E-SKY

E-sky Helikopteri na daljinsko upravljanje

Ukoliko ste ljubitelj igračaka, bez obzira na to koliko godina imate, ovo je jedan od brendova koji će svakako zadovoljiti sva vaša potraživanja i udovoljiti vašim zahtevima. Naime, E-sky je jedan od onih brendova koji se bavi proizvodnjom i prodajom igračaka koje su mnogima u ranija vremena bile nedostupne. Zbog čega? Verovatno je uzrok nerasprostranjenosti ovih igračaka bila visoka cena i veoma dobre performanse te su ih mogli priuštiti samo oni bolje situirani. Iz tih razloga se desilo da E-sky, razvoj tehnologije iskoristi tako što je čitavu novu eru uvrstio u jednu jedinu vrstu igračke. 

Reč je o helikopterima na daljinsko upravljanje. Imaćete pravi pravcati utisak vožnje helikoptera a sve uz pomoć veoma praktičnog daljinskog upravljača koji omogućava da helikopter leti i na daljinama od po nekoliko stotina metara. E-sky kompanija brine se da obezbedi i sve potrebne delove za ovu vrstu igračaka. Može se reći da je E-sky jedan od onih brendova koji je u komercijalnom smislu rastao brže nego mogi drugi. Veliki broj zaposlenih i velike ambicije doprinele su da se ova kompanija predstavi na gotovo svim kontinentima. 

Ono što svakako odlikuje ovaj brend jeste inovativnost i originalnost pa se može reći da je upravo E-sky onaj brend koji će učiniti vaš život sadržajnijim. Zašto ne uživati u modernim i kvalitetnim igračkama čak i onda kada nam to godinama ne priliči. Igranje i zabava su na prvom mestu .Upravo ovako i razmišljaju proizvođači ovih jedinstvenih letećih naprava. Deca će svakako biti srećnija ukoliko im obezbedite neki od proizvoda E-sky kompanije te ne postoji bojazan da će igračka u bilo kom trenutku dosaditi. Helikopteri E-sky kompanije su veoma verne replike brojnih poznatih vojnih i civilnih helikoptera. 

Mogu se takođe obezbediti i replike spasilačkih helikoptera, vatrogasnih ili ambulantnih. Igračke su uvek u modi. Savremene igračke su sigurno najprimamljivije. Neka detinjstvo vaše dece bude sadržajnije i neka vaš život bude bezbrižniji uz proizvode E-sky.
spacer
spacer
 
spacer