OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
spacer
spacer

Einbenstock

spacer
spacer
spacer
spacer spacer   spacer
spacer

Polirka WPO 180 EIBENSTOCK

Polirka WPO 180 EIBENSTOCK

cena: 34.800,00 din
prodato
Bušilica za metal  16mm  EIBENSTOCK

Bušilica za metal 16mm EIBENSTOCK

cena: 38.400,00 din
 
spacer
Einbenstock

Robna marka: Einbenstock

Einbenstock električni ručni alati

Ako ste ljubitelji kvalitetne opreme za rad, kvalitetnog alata i ukoliko se bavite profesionalno ili amaterski poslovima koji iziskuju alate na struju onda je sigurno Einbenstock pravo odredište za vas. Kako je reč o veoma staroj kompaniji verovatno je to da ćete biti još više oduševljeni tradicijom kojom odiše ovaj izvanredni brend. Naime, kompanije Eibenstock je svoju priču započela pre skoro stotinu godina. Reč je o 1919. godini i od tada pa sve do danas ova kompanija u svojim redovima ima samo čiste profesionalnce. 

Sa ovom strategijom, pravljenja profesionalnih proizvoda ona se ustoličila na mestu globalnog lidera. Osim toga to je doprinelo i stalnom rastu Einbenstocka pa danas više desetina država može da se pohvali prisustvom ovog brenda. Više od 90 posto proizvoda i delova pravi se upravo u Eibenstocku dok se minimalne sitnice uvoze.

Zaposleni su ponosni na sav dosadašnji učinak, kako svoj tako i generacija iznadnjih. Upravo iz tih razloga danas mnogi uživaju u proizvodima Einbenstocka ali i Einbenstock uživa u onome što mu radnici pružaju. Reputacija koju je stekao ovaj brend je veoma velika i neoboriva. Lideri u kontinuiranoj proizvodnji, inovacijama i dizajnu često mogu da se pohvale i time što je čak 50 država širom sveta domaćin ovome brendu. Ono što se kao domen proizvodnje ovoga brenda uzima jesu bušilice ručnog i električnog tipa, bušilice sa dijamantskim jezgrom, gleterice ali i mnoge druge naprave koje potpomažu rad u današnjici. 

Zahvaljući čestom i kontinuiranom radu na inovacijama i dizajnu ovaj se brend dosta visoko kotira. Dobar odnos cena i kvaliteta takođe valja izdvojiti. Profesionalnost ove kompanije satoji se i u tome što se vrlo često otvaraju prema korisnicima koji mogu da iksritikuju kompaniju i da joj na izvestan način predlože određene sugestije. U tome se oglada sva profesionalnost brenda. Danas je Einbenstock prihvatio sve komponente savremenog života i uvrstio ih u proizvodnju.

spacer
spacer
 
spacer