OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
spacer
spacer

Extech

spacer
spacer
spacer
spacer spacer   spacer
spacer

 
spacer
Extech

Robna marka: Extech

Extech merni instrumenti

Od 1971. godine Extech Instruments se fokusirao na alate za testiranje i merenje koji su napravljeni za profesionalce, trgovce i samostalne radnike. Naša strategija jedinstvenog izvora stvorila je brend mernih instrumenata EXTECH da bez problema prepoznaju i rešavanju problemu u mnoštvu aplikacija; bilo da se radi o električnim, mehaničkim, održavajućim, bezbednosnim ili ekološkim primenama, našim proizvodima veruju profesionalci

Sa preko 45 godina, Extech je poznat kao jedan od najvećih proizvođača i dobavljača inovativnih, kvalitetnih ručnih alata za testiranje, merenje i inspekciju u svetu. Extech merni instrumenti prodaju se u preko 100 zemalja širom sveta.
Uspeh kompanije Extech podržava dalekosežna mreža posvećenih i dobro poznatih distributera koji svakodnevno uvode nove korisnike u Extech.

Dugi niz godina, Extech-ov katalog ručne test opreme, nudi nenadmašan izbor opreme za testiranje (i pribora) za svaku aplikaciju i budžet. Ne zadovoljavajući se tim, Extech nastavlja da razvija i lansira nove inovativne instrumente, koji su poznati po praktičnim, multifunkcionalnim mogućnostima - zamenjujući više instrumenata sa jednim, kao i merne instrumente sa naprednim karakteristikama koje ne postoje kod drugih proizvodjača. 
Dok sve više korisnika traži integraciju sa mobilnim uređajima, Extech uvodi Bluetooth konekciju i inovativne aplikacije za iOS i Android telefonima.

Kao deo našeg fokusiranja na kvalitetu, Extech je sertifikovan od strane TUV po ISO 9001: 2015. 
Extech Instruments je osnovan u Bostonu u državi Massachusetts 1971. Godine 2007, Extech je kupio FLIR Sistems, svetski lider u inovativnim infracrvenim rešenjima za termičko snimanje
spacer
spacer
 
spacer