OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
spacer
spacer

Genius

spacer
spacer
spacer
spacer spacer   spacer
spacer

prodato
KB-120 PS2 Black Srb BB Genius

KB-120 PS2 Black Srb BB Genius

cena: 838,00 din
prodato
KB-110X USB Black SRB CB Genius

KB-110X USB Black SRB CB Genius

cena: 853,00 din
prodato
KB-200 PS2 Black Srb CB Genius

KB-200 PS2 Black Srb CB Genius

cena: 880,00 din
prodato
KB-120 PS2 Black Serb  CB Genius

KB-120 PS2 Black Serb CB Genius

cena: 891,00 din
prodato
KB-M200 PS2 Black Srb BB Genius

KB-M200 PS2 Black Srb BB Genius

cena: 918,00 din
 
spacer
Genius

Robna marka: Genius

Genius periferna oprema za računare

O kompanji odnosno korporaciji Genius se može govoriti dosta i mnogo toga reći jer je ovo kompanija koja je svakako vrlo zastupljena u mnogim segmentima kompjuterske opreme. Ova kompanija je gotovo svima poznata te se nećemo mnogo zadržavati na svim detaljnim opisima već ćemo iskoristiti priliku da se na kratko podsetimo važnih stvari. Genius je osnovan 1983. godine i to trećega novembra na Taivanu. 

Kompanija je dakle azijskog porekla iako je zastupljena na gotovo svim kontinentima. Ova posebna korporacija u toku godine okrene oko 350 miliona dolara što u mnogome govori koliko je velika ozbiljnost kompanije Genius. Kompanija se bavi proizvodnjom kompjuterske opreme te valja imati na umu i to da je oko četiri hiljade zaposlenih zaduženo za to da se Genius nađe na mestu na kom se danas nalazi.  

Domen proizvodnje ove kompanije je rasprostranjen i veliki je asortiman proizvoda koji se u Geniusu kreiraju. To su miševi, tastature, ali i video kamere, veb kamere, zvučnici i slušalice i td. Kompanije ja zastupljena širom sveta a svoje prodajne kancelarije ima u Majamiju i LA kao i širom Evrope u Nemačkoj, Velikoj Britaniji ali i na azijskom kontinentu u Kini. Kompanija se širi svuda po svetu te tako predstavništva postoje i u našoj zemlji. 

Valja imati na umu da su fabrike koje imaju za zadatak da proizvode vrhunski kvalitetne proizvode smeštene  širom Azije. Donekle je opravdano i to što je veliki broj zaposlenih uključen u Genius jer treba osmsliti i kreirati sve one proizvode koji su veoma često na listi potraživanja naroda pogotovo kada su u pitanju oni proizvodi koji se danas smenjuju velikom brzinom. Dizajn i funkcionalnost proizvoda iz postrojenja Genius je ono što Geniusu donosi i profit ali i veliki broj sertifikata i nagrada. 

Miševi za računare, zvučnici, game Pad-ovi, slušalie, tastature su samo mali deo palete računarske opreme koje Genius proizvodi. Na taj način Genius se i postavlja na vodeće mesto kada su u pitanju kompjuterska pomagala ali se ne može reći da je Genius jedan od onih “nedodirljivih” brendova već baš naprotiv brend koji je dostupan svima i uvek.

spacer
spacer
 
spacer