OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
akcija
Rasprskivač rotirajući dvostruki 5612 GF - proizvod na akciji

Rasprskivač rotirajući dvostruki 5612 GF

cena: 599,00 din
490,00 din

Slap set mlaznica za vodu 1/2"-3/4" 5422 G.F.

cena: 467,00 din
 • Slap set mlaznica za vodu 3/4" 5423 G.F. rasprodat detaljnije Detaljnije
 • G.F.

  Robna marka: G.F.

  G.F. Oprema za zalivanje

  Ovo je takođe jedna od kompanija koja već dugi niz postoji i bivstvuje i što je još bitnije radi svoj posao na vrlo kvalitetan način. Kompanija GF je osnovana 1966- godine što znači da već gotovo pedeset godina ima zasluge za olakšavanje života ljudi na planeti. Njena misija je da proizvodi visoko kvalitetne termoplastične proizvode koji se koriste u mnogim sektorima  a koji imaju funkciju sprovođenja tečnosti i prespajanja creva i slavina. 

  Upotrebu proizvoda ove kompanije možemo naći svuda , od bašte pa do medicine. Zahvaljujući Đorđu Gaitiju ova kompanija je uspela da se kroz godine postojanja razvije u jedan od vodećih brendova ove sfere. Bazirana na tradiciji i godinama GF je uspela da pruži zadovoljstvo i potrošačima ali i svim onim lijalnim zaposlenima u ovoj firmi. Početak osamdesetih je ovoj kompaniji doneo razne procvate u proizvodnj ite se ona najviše tada okrenula proizvodnji sredstava za sprovođenje vode i to najpre u pogledu baštenskih poslova. 

  Vrlo je bitno naglasiti da se veoma vodi računa o ekologiji i bezbednosti pri upotrebi proizvoda GF kompanije te da je ona nosilac UNI ISO EN 9001 standarda. Razvoj ove kompanije može se ilustrativno prikazati i kao jedno stablo koje se iz decenije u deceniju granalo na razne  strane. Počev iz jednog fiksnog korena koji je aluzija na sve one dane gde je GF bio prilično jednolična kompanija pa sve do poslednjih godina kada su ogranci oove kompanije sve razgranatiji i širi možemo shvatiti i viziju i misiju fondacije. 

  Dakle, sve ove godine koliko GFpostoji i proizvodnja i tempo su dobijali na intenzitetu. Samim tim se i područje rada dosta širilo. Pre svega pod terminom područje rada mislimo na one odrednice koje se tiču poslova u okviru GF kompanije. S druge strane možemo posmatrati i ovu kompaniju kao firmu koja se granala na prostornom području pa je uspela da  ouhvati mnoge kontinente i države na njima.