OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
spacer
spacer

IPAE-Progarden

spacer
spacer
spacer
spacer spacer   spacer
spacer

 
spacer
IPAE-Progarden

Robna marka: IPAE-Progarden

IPAE- Progarden Baštenski nameštaj

Kompanija Ipae-progarden je rođena još davnih šezdesetih godina i to zahvaljući neumernoj posvećenosti jednog od najangažovanijih bratskih parova u Italiji. Naime, braća Proserpio su oni koji su zaslužni što je IPAE- Progarden doživela slavu u toku sedamdesetih i osamdesetih godina. Ova kompanija koja je nastala kao mala firma specijalizovana za proizvodnju plastičnih materijala i predmeta od plastike danas ostvaruje oko 50 miliona evra profita i može se reći da je na vodećim pozicijama u prodajnom i proizvodnom sektoru baštenske galanterije u Evropi. 

Tokom devedesetih godina kada su se mnoge kompanije gasile ili privatizovale na poseban način IPAE- Progarden je uspela da se postavi kao lider na italijanskom tržištu i time pokaže da je distribucija proizvoda ove čudesne kompanije na prvom mestu. Čak 60 zemalja danas deli proizvode IPAE- Progarden kompanije što govori o tome da je IPAE- Progarden vrlo ozbiljna kompanija.  Velika je važnost ove firme jer se mnoštvo zadovoljnih kupaca nikada ne bi mogli odreći proizvoda koje ona nudi. 

Visoko automatizovani industrijski pogoni koje ova firma poseduje samo su referenca na to da sa IPAE- Progarden nema šale. Ukupno 52.000 kvadratnih metara pripada ovoj firmi što govori da  su proizvodni pogoni izuzetno rasprostranjeni i vrlo veliki. Skladišteni prostor zauzima veliku površinu. Godine koje su najplodnije bile za IPAE- Progarden dovele su do toga da se ona uključi i u ulaganje u određene projekte te se tako razvio i određeni rat za tržište sa konkurencijom. 

Vrlo je bitno reći da IPAE- Progarden prati sertifikaciju UNI EN ISO 9001 kao da se još uvek testira na projektu UNI EN ISO 14001 koji podrazumeva ekološku svest proizvođača. Dizajn koji ova kompanija nudi u pogledu baštenskog nameštaja je na vrhunskom nivou i može se slobodno reći da je spoj rustičnog i prirodnog ambijenta sa modernim linijama ono što odlikuje kompaniju IPAE- Progarden.

spacer
spacer
 
spacer