OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0

Kombinovana klešta VDE 1000V 180mm Knipex

cena: 5.490,00 din
 • Kombinovana klešta VDE 1000V 200mm Knipex 5.850,00 din detaljnije Detaljnije
 • Kombinovana klešta VDE 1000V 250mm Knipex 7.852,00 din detaljnije Detaljnije
 • Klešta kombinovana 180mm 02 01 180 KNIPEX

  cena: 3.277,00 din
 • Klešta kombinovana 200mm 02 01 200 KNIPEX 3.412,00 din detaljnije Detaljnije
 • Klešta kombinovana 180 mm 02 05 180 KNIPEX

  cena: 4.717,00 din
 • Klešta kombinovana 200 mm 02 05 200 KNIPEX 5.054,00 din detaljnije Detaljnije
 • Knipex

  Robna marka: Knipex

  Knipex - Svetski lider u proizvodnji visokokvalitetnog alata

  Knipex, osnovan 1882. godine u Nemačkoj, predstavlja sinonim za kvalitet i inovacije u proizvodnji ručnih alata. Sa preko 140 godina iskustva, kompanija je postala jedan od vodećih svetskih proizvođača klešta, odvijača i drugih specijalizovanih alata. Kroz decenije, Knipex je usavršavao svoju tehnologiju i dizajn, postavljajući standarde u industriji alata.

  Istorijat

  Knipex je započeo kao mala radionica u Wuppertalu, Nemačka, pod vodstvom osnivača Carl Putsch. Od tada, kompanija je prešla put od malog porodičnog preduzeća do globalno priznatog proizvođača. Fokus na inovacijama i neprekidno usavršavanje proizvodnih procesa osigurali su Knipexu mesto lidera u industriji. Kroz generacije, kompanija je održavala svoje porodične vrednosti i posvećenost kvalitetu.

  Vrste Alata koje Proizvode

  Klešta: Njihova ponuda klešta uključuje kombinovana klešta, štipaljke, klešta za krimpovanje, klešta za sečenje kablova, vodoinstalaterska klešta, i mnoge druge.

  Odvijači: Knipex proizvodi visokokvalitetne odvijače, uključujući modele specijalizovane za električne radove, sa VDE sertifikacijom za rad pod naponom.

  Specijalizovani Alati: Kompanija takođe proizvodi niz specijalizovanih alata, kao što su klešta za cirklips prstenove, klešta za armature, i alate za rad sa optičkim kablovima.

  Automatizovani Alati: Knipex nudi i inovativne automatizovane alate koji povećavaju efikasnost i smanjuju fizički napor.

  Kvalitet Alata

  Kvalitet je ključna reč kada je reč o Knipex alatima. Neki od faktora koji doprinose njihovom visokom kvalitetu uključuju:

  Nemački Inženjering: Knipex je poznat po svojoj posvećenosti nemačkom inženjeringu, što znači rigorozne standarde u dizajniranju i proizvodnji.

  Visokokvalitetni Materijali: Upotreba visokokvalitetnog čelika i drugih materijala osigurava dugotrajnost i izdržljivost alata.

  Precizna Izrada: Detaljna i precizna izrada svakog alata osigurava optimalne performanse i pouzdanost.

  Inovacije: Knipex kontinuirano uvodi inovacije u svoje proizvode, što uključuje poboljšanje dizajna rukohvata, razvoj novih tipova klešta, i uvođenje novih tehnologija u proizvodnji.

  VDE Sertifikacija: Mnogi od njihovih alata za električne radove su VDE sertifikovani, što garantuje sigurnost i pouzdanost pri radu pod naponom.

  Zaključak

  Knipex stoji kao primer kompanije koja uspešno spaja tradiciju, inovacije i težnju ka izvrsnosti. Njihova posvećenost kvalitetu, kontinuiranom razvoju i inovacijama osigurava da će Knipex i dalje biti vodeći proizvođač alata u svetu. Bilo da su u pitanju profesionalci ili hobi korisnici, Knipex alati predstavljaju pouzdan izbor za svaki zadatak, garantujući dugotrajnost, efikasnost i visoke performanse.