OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
La Playa

Robna marka: La Playa

La playa rekviziti za kampovanje

Jedna od kompanija o kojoj se ne zna baš mnogo kada je u pitanju sama istorija i razvoj ali koja sama o sebi svedoči više nego bilo koje slovo napisano o njoj jeste upravo La playa. Reč je o kompaniji koja se bavi proizvodnjom uređaja i predmeta za kampovanje i izletovanje. Može se reći da je La playa jedna od retkih kompanija koja ima za cilj da proizvde vrhunski kvalitetnu opremu za kampovanje i koja samo to smatra svojim domenom posla. 

Upravo zbog ove uske specijalizovanosti može se smatrati da je La playa i ostvarila maksimalni kvalitet. Koliko je samo ljudi koji su ljubitelji prirode i koji sa prvim prolećnim danima već napuštaju svoje domove i odlaze sa šatorima da se posvete prirodi. Upravo za takve avanturiste La playa proizvodi bogar asortiman proizvoda koji omogućuju kampovanje u najbezbednijem smislu. Mnogo ste se puta našli u prirodi i shvatili da ipak ponekad valja imati nešto iz urbane sredine. 

Da bi vam kampovanje bilo pravo opuštanje ponekad je valjano imati dobar nož, termos ili šator. Upravo je to domen proizvodnje kompanije La playa koja već godinama brine o svojim korisnicima. Svako ko se barem jednom našao u prirodi u spavao štono kažu pod otvorenim nebom zna koliko je bitno imati dobar alat i koliko je bitni spremiti se za uslove koji vrebaju u prirodi na vreme. Zato je La playa uspela da obezbedi i kroz godine projektuje brojne predmete koji će kampovanje omogućiti i onima koji se tek susreću sa takvim načinom života. 

A da je to stil življenja a ne trenutni hir govore i godinama zadovoljne generacije koje sa kolena na koleno prenose svoja nesvakidašnja iskustva. Izviđači, planinari i mnoge druge organizacije to su uspele da na neki način instiitucionalizuju pa je i sam profit kompanija poput La playa usmeren ka realizovanju novih ideja.