OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
spacer
spacer

MAISTO

spacer
spacer
spacer
spacer spacer   spacer
spacer

prodato
Ducati motor 3116 MAISTO

Ducati motor 3116 MAISTO

cena: 2.099,00 din
prodato
Kamion zbacivač diskova Maisto

Kamion zbacivač diskova Maisto

cena: 5.990,00 din
prodato
Robot ulični borac MAISTO

Robot ulični borac MAISTO

cena: 5.990,00 din
 
spacer
MAISTO

Robna marka: MAISTO

MAISTO Igračke za decu

Kada je reč o kompaniji Maisto o njoj se svakako mnogo toga može pričati. Naime to je kompanija čije je puno ime zapravo Maisto International Inc. što dosta govori i o njenoj rasprostranjenosti širom planete. Kompanija Maisto je jedan od najpopularnijih brendova igračaka koja pripada May Cheong Grupi. Mausto se bavi proizvodnjom maketa i modela automobila i motora. 

Kompanija ima već dugu tradiciju i može se reći da je pored Burago brenda jedan od najvećih brendova ovoga tipa na svetu. O kompaniji se može govoriti i iz perspektive nastanka pa valja pomenuti da je na tržištu ova firma aktuelna od 1967. godine a nastala je u Kaliforniji. Osamdesete godine su ipak dovele do toga da se vozila ove kompanije dosta promovišu širom sveta pa se možda  može reći da su upravo te godine i bile dosta plodne. Tokom devedesetih Maisto se prebacio i na druga područja osim Amerike te se jedan proizvodni lanac pravi i u Hong Kongu. 

Grupa koja je proizvodila automobile do tada podučava nove generacije i na tome se i bazira istorija koja će se narednih godina graditi. May Cheong grupa iz Kine preuzima kontrolu nad Maistom u jednom trenutku te se tako Maisto uključuje u dosta širi potez prodaje. Osim toga u ovu grupu se od 2006. uključuje i Burago što garantuje uspeh May Cheoungu. 

A kako i ne bi kada je reč o dva najozbiljina brenda iz ove branše koji od tada počinju da sarađuju, uklanjaju konkurentne barijere isvojim idejama osvajaju svet. Maisto je kompanija kojoj se osim bogate tradicije i iskustva može pripisati i težnja za progresom pa se svakodnevno oseća polet koji vodi ka progresu i u daljim godinama. Veliki broj stručnjaka, dizajnera i mnogh drugih koji se uključuju u proces proizvodnje dovode do toga da se Maisto kotira veoma visoko u svetu igračaka i proizvodnji maketa.

spacer
spacer
 
spacer