OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa0
WOLF Garten

Robna marka: WOLF Garten

WOLF-Garten baštenski alati

WOLF-Garten® razume kako priroda deluje. Opsežni VOLF-Garten alat za baštu i asortiman proizvoda za travnjak nudi sve što je potrebno za stvaranje bašte o kojoj ste sanjali. Od uživanja u nagradama zdravih cvetnih gredica i obruba do posmatranja savršeno podrezanog cvetanja ruža u proleće, do gajenja povrća, WOLF-Garten će vam pomoći da postignete željene rezultate uz manje napora, više udobnosti i više uživanja.

Nemački dizajnirani, konstruisani i proizvedeni WOLF-Garten baštenski alati i oprema sinonim su za najbolje u evropskoj tehnologiji baštovanstva u Evropi. Počevši od 1922. godine, sa prvim proizvedenim vrtnim alatom, motivom za polja, modifikovanim u dragulju koja je pojednostavljivala terenske radove za poljoprivrednike, WOLF-Garten je danas jedna od najvećih evropskih baštenskih kompanija sa najširim spektrom baštenskih alata i proizvoda za kućne baštovane i komercijalni pejzaž.

Godinama ispred svog vremena, WOLF-Garten je ušao u ergonomsko korektno baštovanstvo razvijajući baštenske alate dizajnirane za vrhunsku udobnost i rođen je Interlocken® Gardening Sistem. Vrtlarstvo „Stand up Straight“ omogućava baštovanima svih starosnih doba da s lakoćom i udobnošću rade u svojim baštama. Nema više neprijatnog savijanja, i još više ... WOLF-Garten alati dizajnirani su sa naglaskom na ergonomiju svakog alata kako bi stvorili što ugodnije i prijatnije iskustvo u baštovanstvu.

Sistem Interlocken® Gardening Tool omogućava različitim glavama baštenskih alata da se kombinuju sa raznim ručkama alata, koji se spajaju jednostavnim klikom sa patentiranim mehanizmom nalik sigurnosnim pojasevima kako bi se posao obavio sigurno i efikasno. Život baštovana je pojednostavljen i mnogo udobniji sa InterLocken ™ baštenskim alatima.

Interlocken sistem omogućava vam, da sav baštenski alat koji vam je potreban za uredjenje bašte držite u jednoj torbi ili kanti, zajedno sa jednom ručkom. 

Jednostavno izaberite aplikativni sistem alata za baštovanstvo, koji Vam omogućava odabir pravog alata dok ste u bašti. Sa preko 40 glava i preko 10 različitih drški mogućnosti su zaista beskrajne.

Vjerujemo u WOLF-Garten Garden Tools toliko da smo im garantovali 35 godina! Saznajte više >>

WOLF-Garten kroz godine
1922. Prva „vučna“ motika modifikovana za baštovanstvo-ravno-ravno
1953. Prva rotaciona kosilica u Evropi
1958. Prva električna kosilica u Evropi
1962. Prvi put razvio nareznice sa jedinstvenim potezom
1982. MultiStar® Interlocken sistem - alat koji se može menjati
2008  Prva hibridna kosilica u Evropi