OdIgleDoLokomotive
Dobrodošli: neregistrovani
Pretraga
korpa
spacer
spacer

Evolution

spacer
spacer
spacer
spacer spacer   spacer
spacer

prodato
Ručna kružna testera za metal EVO180-V2 Evolution - proizvod na akciji

Ručna kružna testera za metal EVO180-V2 Evolution

cena: 37.702,00 din
0,00 din
 
spacer
Evolution

Robna marka: Evolution

Evolution električni ručni alati - stone i ručne testere za metal

Sa preko 20 godina iskustva na tržištu industrijskih alata na tržištu EVOLUTION je uspostavio vrhunsku reputaciju i priznanja širom sveta kao tržišni lider alata za obradu čelika.

Napredna tehnologija TCT
Evolution je tradicionalno specijalizovan za tehnologije suvog sečenja čelika i pionir je u naprednoj TCT tehnologiji testera za sečenje čelika. Koristeći ovaj know-how i iskustva Evolution je razvio tehnologiju višenamenskih testera koji seku drvo i aluminijuma, kao i čelik

Kvalitet i garancija

Svi Evolution proizvodi ( testere za metal ) se proizvode i testiraju po standardima i podvrgnuti su rigoroznim inspekcijama i testiranjima koje obezbedjuje vrhunski kvalitet proizvoda. 

Sa sedištem u Šefildu, u Engleskoj pružamo podršku korisnicima širom Velike Britanije i Evrope. Evolution takođe ima svoju distribuciju u SAD koja obezbeđuje podršku za prodaju u Severnoj Americi i Kanadi.

Višenamenski i Inovativni
Evolution je sada jedan od najbrže rastućih brendova električnih alata u svetu. Neprekidne inovacije na polju višenamenski testera, doprinele se brzoj ekspanziji ovog brenda širom sveta
Asortiman alata ovog brenda se može podelitu u dve najvažnije grupacije
EvolutionSteel serija dizajnirana za industriju čelika za visoko zahtevne zadatke sečenja i bušenja čelika u proizvodnji i na terenu.

EvolutionBuild Profesionalne standardne mašine, Dizajnirane za građevinsku industriju i slična preduzeća. sastoje se od više modela stonih i ručnih testera za sečenje ne samo drveta i aluminijuma već i čelika ( sve sa jednom testerom )
spacer
spacer
 
spacer